Back to Question Center
0

Hur man kör framgångsrik e-handelsbranschen: Tips från Semalt

1 answers:

När man öppnar ett löpande e-handelsföretag är framgången mycket beroende avmånga faktorer, de flesta av dem kretsar kring SEO. Många människor har svårt att manövrera i e-handel på grund av de många komplexiteternagillar val av produkter, nisch, skapa hemsida, utveckla SEO och marknadsföringsstrategier etc.

I den här digitala eran finns det många e-handelswebbplatser - moisture tester for grain bin. När du är ensökare är det svårt att veta vilken webbplats du ska öppna. Jack Miller, kundsucceschef för Semalt ,avslöjar flera SEO-resultatfaktorer, vilket kan ha ett positivt inflytande på din e-handelsaffär.

Öppna en e-handelsbutik

När man öppnar ett e-handelsföretag är det bra att välja en smal nisch, vilkenhar låg konkurrens. Stora målnischer upplever en mycket hård konkurrens från de redan etablerade butikerna som Alibaba ochAmason. Att lyckas i SEO kan vara svårt eftersom din sida auktoritet inte kan matcha deras rykte och recensioner. Att göra bra i en sådanaffärsmodell, behöver du:

  • Tillräcklig kunskap och analys av din marknad
  • Online marknadsföring och e-handel färdigheter
  • En tillförlitlig leverantör av dina produkter som affiliates och
  • Kapital att anställa mer kompetens och betala för några verktyg

Enkla automatiseringsverktyg som nischfinnare och Google AdWords kan hjälpa dig att göraNågra undersökningar på nischen samt de sökord som ska användas på ditt webbinnehåll..Smalare riktade annonser kan hjälpa dig att nå personer som ärPå nischen riktar du dig in på automatiska sätt som Facebook-annonser.

Använd kraften i droppfrakt

Många digitala marknadsförare föredrar att använda droppfrakt, eftersom det eliminerar behovetför att behålla inventarier eller hantera varorna själv. De skickar varan direkt till fraktadressen som köparen tillhandahållerdin hemsida. Till följd av detta finns arbetsfördelning och specialisering. Varje parti deltar i vad de är bra på att göra.Som en digital marknadsförare kan detta alternativ ge dig en stor chans att specialisera sig på marknadsföring på nätet, till exempel SEO istället för produktanskaffning. Omsändningen kommer dock med en handfull begränsningar. Till exempel är vinstmarginalerna mycket låga och säljarenser inte på själva produkterna.

Produktionsföretag kan nå konsumenterna

Företag vars primära jobb tillverkar produkter kan dra nytta av framgångsrikae-handelswebbplatser. Alla affärer som producerar och marknadsför ett varumärke kan:

  • Öppna en hemsida för att sälja produkterna till konsumenter
  • Sälja sina varumärken på marknadsplatser av många produkter som Amazon
  • Sälja till distributörer och grossister vars jobb är att bryta massan eller
  • En kombination av två eller alla ovanstående metoder

Tillverkningsföretag är svårt att starta och driva. Det är därför det är viktigtför en digital marknadsförare att källa produkter från olika fält och skapa ett unikt varumärke.

E-handel är ett brett fält med många möjligheter. Många företagare vet omoändlig potential för digital marknadsföring, men har några problem att dra av det till fullo. Till exempel har olika kommersiella webbplatserproblem med att hitta kunder från det stora internet. Med hjälp av de digitala marknadsföringstipsna ovan kan du driva en framgångsrik e-handelsaffär onlineoch behålla en långsiktig tillväxt.

November 23, 2017