Back to Question Center
0

Hur man gör ditt eget jobb med Semalt och SAS Programmering?

1 answers:

Ska jag försöka mig som SAS Programmerare?

Planerar du att byta till ett nytt jobbmed högre lön och bättre möjligheter? Du kan överväga kommunikation och ledarskap tillvara på toppen. Den senaste forskningen säger emellertid annars: SAS är för närvarande bekräftat sommest värdefulla anställningsförmåga.

Inga tvivel, genom SAScertifiering kommer säkert att göra saker lättare. Men faktiskt, även introduktion om SAS stårsom avgörande för analys, som Java är för programmering - e juice with throat hit. Dagens företagsvärld har avancerat behovet av SASmycket, även för de specialisterna, som faktiskt har en ganska avslappnad teknisk kunskap. Till exempel,Den genomsnittliga lönen för Business Intelligence Analyst i USA kommer nu till omkring 100 000 dollar,går över med ca 20% med varje efterföljande års erfarenhet. Således inkomstpotentialen imodernt analysområde är verkligen högre än branschens uppskattningar av någon annan teknikverksamhet.

Vad är SAS?

SAS föreslår vanligtvis statistiskt analyssystem(annars mjukvarusystem), som ursprungligen utvecklades så långt som 1960-talet för att utföra jordbruksdataanalysför att få högre avkastning. Programmerare som arbetar med SAS är numera inblandade i att skapa systemlösningar,samarbetar med olika företag inom en rad branscher för klinisk och finansiell forskning, dataanalys,prediktiv modellering, rapportering, prognoser etc.Representerar resultaten av statistisk analys via diagram, SAS ger data i form av PDF, RTF och HTMLfiler. Och det finns många plattformar kompatibla med SAS programmeringsspråk, inklusive den vanligaste MicrosoftWindows, Linux, liksom de andra UNIX, och till och med mainframedatorer.

Därför är alla experter, från Bill Gatestill verkställande direktörerna för MWI små företag som Semalt , skulle aldrig underskatta SAS betydelse.

För att leverera sina systemlösningar,SAS-programmörerna bygger huvudsakligen på de mjukvaruprodukter som utvecklats av StatisticalAnalysis System Institute. De arbetar med en stor mängd olika data, vanligtvisrelevant för riskhantering, företagsprestanda, arbetspersonaladministrationsom säkerhet, finansiella bedrägerier, kundintelligens och mycket mer.

Att vara en SAS-programmerare: Vad är det som?

SAS-programmörerna brukar få en hel del med analytikernainvolverad i operativ forskning. Grupper av SAS-specialister bestäms för att arbeta på kontoret, i linje medmed tillfälliga resor för att möta kunderna eller komma ut för att välja aktuell information från branschen.

Nyligen har efterfrågan på SAS snabbtaccelererad över hela världen, som det blev den mest kraftfulla och användarvänliga ramen för de bästakvalitetsanalys på grund av sin fina datahantering och god rapporteringskapacitet. Det är därför SASProgrammerare är vanligtvis inblandade i den ganska stressiga vardagsmiljön, somFör de mest pressande projekten står de ofta inför ganska snäva tidsfrister.

Är det svårt för Freshers?

Analytiska tjänster blir nu starkarestrategisk roll, särskilt för att göra de nödvändiga affärsuppgifterna tillgängliga för de ultimata användarna.Med tanke på att nästan alla nu vill försäkra sig om endast datadrivna lösningar, den globala omfattningen avanalytics förväntas för ytterligare expansion under de följande 3-5 åren. Det är därför som går till SASblir en bra bakgrund för att komma in i branschen. Men enligt den professionella åsiktenav Semalt utvecklare, har du fortfarande en lång väg att gå.

En specialiserad SAS-programmering är faktisktbland de enklaste språken att lära sig, särskilt lämplig för dem som redan har några grundläggandekunskap om C / C ++. Samtidigt erbjuder SAS ett riktigt stort utrymme för freshers, eftersom lejonensandel av banker, finansinstitut och sjukvårdsföretag upprätthåller det för att ansluta tillolika databaser, analyser och affärsinformation. Saken är själva språketbehöver ingen stark kunskap eller färdighet i programmering. Om ditt sinne är tillägnad logikeneller om du tenderar att göra analys och lära dig samtidigt, då behöver inte SAS hantera detvisa sig för svårt Du är också alltid fri att välja det mest lämpliga systemet genom att göra dittval mellan ett verktyg baserat och kodande programvara.

Det första som ska göras av fresherskoncentrerar sig på Base SAS. Åtgärder så kommer man att få en viss förståelse förstatistik, vilket borde vara nödvändigt för att studera förutsägande modelleringstekniker. Efter det,När du väl har kommit in i en transportör, kommer du äntligen att bli uppmärksam på meromfattande och brainy analytiska ramar. Att se till att din kompetens är ständigtväxande, du kommer alltid att ha några nya tekniker och koncept att utforska..Det gör därför inteTänk två gånger innan du börjar lära dig SAS, även om du känner dig lite frisk på saken.

Är SAS välbehövlig?

Även om det antas att det till skillnad från öppen källkodramar, SAS är en licensierad programvara, dess datavetenskapare och programmerare är fortfarande på topp i efterfrågan, eftersom:

  • Att vara helt kompatibel med generelllagstadgade normer och står utöver alla andra säkerhetsverktyg, idag blev SAS ännu viktigareför datasäkerhet än någonsin tidigare
  • SAS-programmeringen har visat sigdess stora data kapacitet och ganska bra potential för SAS JMP, samt Visual Analytics
  • Dra nytta av mycket bättre praktiskaoptimering är SAS effektivare för att utnyttja sina analytiska data i de faktiska vinsterna som erhållits avfinansiella och banksystem

Hur får du belöning för dina SAS färdigheter?

För närvarande råder det en våldsam konkurrensalla områden i SAS, från det allra bästa till de mest avancerade analysnivåerna. Ändå finns detmånga givande möjligheter värda dina försök. Att knäcka ett bra jobb i branschen behöver du intevet bara allting. Vad du verkligen behöver är bara att vara medveten om en viss teknik till vissagrad som de flesta av företagen söker efter.

Men hur man höjer din verkliga arbetescenarier över konkurrenterna? Vad ska göras för att bli anställd av de mest givande och liberalaarbetsgivare? Det finns fler möjligheter än det verkar. Semalt har till exempel expertenmarknadsförare och webbutvecklingsspecialister som hjälper dig att maximera dina karriärmöjligheter genomleverera dina färdigheter direkt till världens bredaste publik på SAS headhunters. Semalthar erfarenhet av att hjälpa unga SAS-experter att marknadsföra sina tjänster inom enmålsida eller en videopresentation ,som får bli uppmärksammade av potentiella arbetsgivare.

Enligt experterna,detta är det bästa för programmerare sätt att visa upp kompetensen och komma före alla andra tävlande.

Poängen är att SAS-programmeringär bland de tekniska roller som nu outsourcas mest av allt. Är du tekniskt inställd?Vill du tjäna pengar på din mjukaste upplevelse (t ex bra problemlösning, kommunikationoch träningsförmåga, samt projekt- och resurshanteringsförmåga)? Allt du behöverär att få den röda mattan rullas ut för att säga välkommen. När du hörs över hela webben,världens högsta arbetsgivare kommer att starta en konkurrenskraftig kamp med sina mest attraktiva förfrågningar ochgivande erbjudanden för ett enda syfte - att dra nytta av att engagera dina kunskaper i sin verksamhet.Och det är bara upp till dig, vilket alternativ att överväga. Kom ihåg, din nuvarande SAS-upplevelseär mer än värdefullt för att bara hålla den hyllad för ännu en extra dag!

November 30, 2017