Back to Question Center
0

Hur farligt är Black Hat SEO? Semalt Expert Concerns

1 answers:

Vi vet att olika webbansvariga använder SEO-tekniker för svart hatt för att förbättra sina webbplatser i sökmotorerna . De använder många metoder för att nå toppen av sökmotorerna och är onda.

Här kommer Igor Gamanenko, en toppexpert från Semalt , att ge dig några tips om hur du känner igen svart hatt SEO för att få bra ranking för din webbplats på internet.

Blackhat SEO

Blackhat SEO är en olaglig teknik för att generera sökmotortrafik - stoff meterware kaufen. Många länkar är uppbyggda, och ankare texter är utvecklade mot Googles regler och föreskrifter. Din webbplats kommer att förbjudas av sökmotorer om du är inblandad i den svarta hattens SEO-tekniker. Du kan bli straffet och måste möta många problem för att spamma internet. Artiklar på sådana webbplatser skrivs utan att behålla kvalitet. Deras linjer har många stavnings- och grammatikfel, och nyckelord används här och där. Under tiden har vissa SEO-experter tagit med sig svart hatt SEO för att lura sina kunder, som syndiq8.com och blachhatseo.com. Om du använder tjänsterna hos något av dessa företag får du kanske inte de önskade resultaten.

Det är sant att alla internetanvändare har upplevt e-postspammning. Vi tar emot e-postmeddelanden med förvirrande meddelanden och bilagor. Att undvika dessa e-postmeddelanden är viktigt. Dessutom borde du aldrig klicka på bilagorna. Sökordsspamning, sökmotorens skräppost och artikel spam är de tre stora teknikerna för svart hatt SEO.

Alla SEO är inte onda

Sökmotorerna observerar noggrant om du har gjort vit hatt SEO eller svart hatt SEO. Placeringen av din webbplats beror på de strategier du hittills har använt. Det är viktigt att hantera svagheterna och bli av med svart hatt SEO om du vill förbättra ditt företag på internet. Blackhat SEO kan förbättra din webbplats rang, men det kan inte gynna dig så länge sökmotorerna kommer att förbjuda och bestraffa din webbplats inom några dagar.

Det är inte sökmotorerna som skiljer de bra webbplatser och dåliga webbplatser. Branschen du arbetar med är full av erfarna webbdesigners , marknadsförare och sociala medier. Du kanske vill ansluta till personer som är juridiska saker. I det hela taget är SEO inte ont eftersom det har både mörk sida och ljus sida. Den mörka sidan är när du gör svart hatt SEO, och den vita sidan är när du väljer vit hatt SEO-tekniker.

För dem som är inblandade i svart hatt SEO-tekniker, föreslår vi att de borde undvika det i stor utsträckning. Detta beror på att deras ansträngningar kommer att visa sig vara fruktlösa. Deras webbplatser kan inte få bra sökmotor rang, och de kan inte generera några ledare.

De oetiska metoderna

Experterna av svart hatt SEO är involverade i oetiska och olagliga metoder. Men du bör komma ihåg att de webbplatser som straffas och förbjudits av sökmotorerna inte är svarta hattar. Ibland misslyckas affärsmännen att förstå vilken typ av strategier som passar deras webbplatser mest.

November 24, 2017