Back to Question Center
0

Hur återställer du din webbplats efter Google Sanktioner

1 answers:

Vad är den första regeln för att hantera Googles straff? Låt aldrig din webbplats komma till den punkt det blirett. Men påföljder händer, och sedan rankningar och trafik faller. Mycket ofta händer allt utan att märka tills det blir för sent - v-core clearomizer tank. I båda fallen är dessa problemlämna företagare förstörda.

Det första som kommer till platsägarens sinne är "Detta är slutet". Slår i bottenav Googles sökresultat innebär att man måste starta allt på nytt, vilket kommer att ta mer tid och pengar än vad en genomsnittlig webbansvarig har råd till. I huvudsak är de inte felaktiga.Att återställa från Google-straff är en lång process eftersom du måste höja dina rankningar och upprepa din långa väg till TOP-sökresultat. Det finns inget sätt att kringgåDet här steget: inte om du vill få en annan Google-straff i slutändan.

Även om det är möjligt att återhämta sig från straff, Semalt ,en europeisk SEO-agentur, varnar varje användare om att det inte finns någon ultimat strategi eller ett vinnande trick, vilket snabbt skulle ge platspositioner tillbaka till det normala. I varje fall,du måste bygga en individuell strategi inriktade på att ta bort svaga och felaktiga sidor, vilket förde platsen till dess undergång och förbättra sina starkaste aspekter pådra webkällan från botten av sökresultatet.

Erfarenheten av Semalt SEO-experter som arbetar med webbplatsägare som drabbas av ett straff handlar mestadels kringfall av personer som drabbats av scammy, black-hat SEO-organ som de hade arbetat med innan de bytte till Semalt. Sådan webbplatsägare kvarstodhelt omedveten om den skada som Black Hat SEO-utövare gjort tills rankningen började falla och förstöra alla preliminära framsteg som uppnåddespå grund av Semalts ansträngningar.

Trots att situationen verkar vara verkligen frustrerande, försäkrar experternaatt det finns ett sätt tillbaka. Ett långt, komplicerat, men ändå riktigt sätt tillbaka.

Ta reda på problemet

Om den officiella anmälan från Google inte klargör mycket, kolla Googles riktlinjer för webbansvariga för att lära sig mer om orsaken till att Google förbjöd dig. Om du inte fick några meddelanden, gå till Google Algoritm Change History ,och se om några ändringar har tillämpats på algoritmen när du började uppleva rankningsförlust: detta är en av de vanligasteorsakerna till trafik och rankningar släppa.

Ett personligt förslag från Semalt är att kontrollera bakåtlänkarna som leder till din webbplats så fort du använder fattigakvalitet bakåtlänkar är den vanligaste kränkning av Googles riktlinjer, och många webbplatsägare är ofta helt omedveten om det.

Ta bort bakåtlänkar av låg kvalitet

Penguinalgoritmen är den som upptäcker dåliga backlinks och straffar webbplatser,som distribuerar dem. Du kan komma åt dina bakåtlänkar genom Googles verktyg för webbansvariga .Rutten till dem ligger genom  Söktrafik → Länkar till din webbplats → Vem länkar mest → Ladda ner de senaste länkarna  . Därifrån kommer du att kunnaför att se alla länkar som hänvisar till din webbkälla. Härifrån börjar det monotontiska förfarandet vid kontroll av webbplatser. Det är därför många användare föredrar attlämna den uppgiften till professionella SEO-experter eller använda hjälp av backlinks-spårningsverktyg, som ger mer information om varje länk.
Den ruttna delen av länksjuice består vanligtvis av:

 •  Webkällor förbjudna från Google; 
 •  Sidor som inte är relaterade till nischen på din webbplats; 
 •  Spammiga platser; 
 •  Sidor med moget eller grafiskt innehåll; 
 •  Dörrsidor; 
 •  Webbplats som använder kakningsteknik; 
 •  Webbplatser med duplicerat innehåll. 

Efter att ha kört backlinks analysen och definierar de felaktiga, borde du omedelbartersätta dåliga bakåtlänkar med högkvalitativa bakåtlänkar från myndighetens webbkällor som tillhör den relevanta nischen. Det är bättre att göra med hjälpfrån en professionell länkbyggande expert. Men innan du kan fortsätta med ersättningsförfarandet är det viktigt att bli av med det svarta fåret.Så här gör du det.

Skriv ett mail till webmaster

Vanligtvis har någon webbansvarig kontaktuppgifter i Kontakt oss eller Om oss, så skickar dem en artige-post, där du frågar om att ta bort länkarna och visa exakt vilken sida länken finns, kommer det inte att vara ett problem. Se till att du inte skickar flerabegär som a) om webmaster inte svarar på den första kommer alla nästa inte att användas, b) det kommer att landa dig direkt till spamfiltret.

Om det är ditt företags webbplats som har påverkats, använd din företags e-postadress och inte@ gmail.com för att ge din förfrågan större vikt. För att befria dig från monotonen att kontrollera dina inkomstkorgar, använd e-postspårningsverktyg och Google plugins att organisera ditt arbete med e-postförfrågningar och hjälpa dig spara tid. Ju tydligare du kan se hur många webmasters öppna dina e-postmeddelanden och hur många av dem intestör med att svara, ju tidigare du kan fortsätta med Disavow-rapporter.

Observera att om webmaster inte tar bort länkarna eller erbjudandenna för att göra det för betalning, ignoreradem och starta Disavow-förfarandet.

Disavow dåliga domäner

Använd ditt backlinkövervakningsverktyg för att samla backlänkarna till en Disavow-rapport. Verktyg som Övervakning bakåtlänkar tillåta att lägga till taggar att länka och sedan systemisera dem till en enda kategori. Verktyget gör det också möjligt att exportera alla taggade bakåtlänkar till en rapport som kan laddas upp till Disavow Links Tool .

Därefter klickar du  Disavow Links  .

Tänk på: Disavow Links-verktyget är din sista utväg. Använd det bara när du har uttömt alla andraåtgärder, och har inget annat medel att bli av med dålig kvalitet bakåtlänkar. Detta verktyg lovar inte snabba resultat: lägga till ändringar i index tar tid ochEfter detta bör bot också godkänna dessa förändringar.

Duplikat innehåll

Detta är en annan orsak till Google-förbud, och ett resultat av att arbeta med SEO-organ med dålig kvalitet, vilkethelt enkelt duplicera innehållet från andra webbplatser, tro att deras kunder aldrig kommer att bry sig om att göra forskning eller för att kontrollera innehållets unika egenskaper. Ii detta fall måste författare av dig skriva 100% originalinnehåll för att ersätta kopia och klistra in beskrivningar, artiklar och inlägg på webbplatsen för att få tillbaka det i Googlesgoda grader och förnya rankingen tillväxt.

Nyckelord overload

Rengöring av alltför många sökord från webbplatsinnehåll, metataggar, bild ALT-attribut,rubriker, webbadresser för webbsidor och sidor är en noggrann uppgift följt av en annan noggrann uppgift att sätta in rätt förhållande mellan nyckelfraser i texten.I många fall måste Semalt bygga en helt ny semantisk kärna för att ge webbplatsen en ny start..Ibland kan vissa nyckelord sparas från den gamla semantiskakärnan (beviljas där är en), men ändå måste allting gå.

Övriga åtgärder

Att ta bort de främsta orsakerna till Google-straff är aldrig tillräckligt för fullständig återhämtning. Det är en nödvändigsaneringstest, varefter ett stadium av djupgående optimering på plats och off-site måste följa:

 •  Länkbyggnad.  Även om dåliga bakåtlänkar inte är fallet är webbplatsen fortfarande försvagadav rankningarna förlorade, så det behöver allt stöd från åldrade myndighetskällor det kan få. 
 •  SMM.  Social mediaaktivitet ger en stark ökning av trafiken och förtroendet för webbplatsen,och det här är någonting en straffad webbplats tungt behov. En välutvecklad kampanj för Twitter, Instagram eller Facebook hjälper till att upplyfta webbplatsen och leverera denlojala besökare. 
 •  Komplett ombyggnad av den gamla platsen.  Du måste göra det för att helt avlägsna tekniskproblem och fel som görs av svarthat SEO "proffs". Ibland är skadan alltför omfattande, så återuppbyggnaden av webbplatsen blir det säkraste alternativet som garanteraringa fel eller problem kommer att dyka upp. 
 •  Online marknadsföringskampanjer.  När Google anser din webbplats otillförlitlig, är din direktplikt är att vinna det förtroendet tillbaka. Du måste sprida medvetenheten om webbplatsen och dess produkt. 
 •  Får inte dina förhoppningar.  Alla dessa steg garanterar att din webbplats kommer att fåtillbaka i form. Men de garanterar inte att de kommer att göra det snabbt. Förvänta dig inte konkreta resultat om en vecka eller två: du kommer att vara besviken. 

Att bli av med konsekvenserna av Google-förbudet tar dig månader och månader av hårt arbete, backlinks ochnischanalys, underhåll och support innan du kan stolt säga: "Vi gjorde det!".

Det är dock fortfarande möjligt i slutet. Även alla goda saker är värda kampen, eller hur?

November 22, 2017