Back to Question Center
0

Guiden från Semalt till dominerande grannskapet i Google Lokala sökrankningar

1 answers:

Google har utvecklat komplexa algoritmer som är inställda för att filtrera bort resultat, ner till grannskapet från vilken man utför frågan. Förskottet har fördelar för både användare och företag. Först och främst kopplar Google de enskilda sökarna till företag som finns i närheten - online casinos for us players. För det andra får affärsägare njuta av enorm trafik även med en liten budget. Geografiskt specifika resultat är inte perfekta, och företagen måste lägga lite extra insats innan de uppnår synlighet.

Igor Gamanenko, kundsucceschef för Semalt , delar här en användbar guide i detta avseende.

Google My Business Basics

Google My Business är en enkel lokal sökmotorstrategi som säkerligen förbättrar söksynligheten. Se till att all information som är relevant för verksamheten är tillgänglig och fyllas i så mycket som möjligt. Inkludera även visuella hjälpmedel som bilder eller videor.

Kör ner checklistan

Förutom att verifiera onlineprofilen finns det andra prioriteringar som man måste överväga innan man oroar sig för hur Google My Business ska hjälpa till med rankningarna.

 • Skapa en webbplats. Det är inte nödvändigt, men kan hjälpa till med att lägga till myndigheten och rangordna ordentligt i ett visst grannskap.
 • Schema.org Local Format ska fungera som en guide för hur webbplatsen visas på sökmotorerna tillsammans med platsen. Inkludera även en KML-fil.
 • Sociala Media Profiler. Hävda en social media profil av valfri och se till att uppdatera den regelbundet.
 • Överensstämmelse. Se till att adressen och informationen om verksamheten är konsekvent i alla plattformar som nämner varumärket.

Problemet med gränsöverskridande gränser

Ett problem med sökresultaten för kvarter är hur Google analyserar sökningarna. Det kan returnera resultat från ett företag utanför gränsen eller utelämna några från den angivna platsen. Problemet härrör från de tvetydiga och subjektiva definitioner som anges för gränserna. De inkonsekventa referenser från lokala företag lägger också till problemet.

Google fortsätter att försöka se till att det förbättrar sin förståelse av grannskapsgränser. Men till dem är fysiska platser i ett grannskap inte tillräckligt för att garantera ett utseende i sökresultaten

Följande är några lokala optimeringstakter som bör hjälpa till att se till att verksamheten visas i de grannskapsspecifika sökresultaten:

 • Det finns ett beskrivningsalternativ bredvid företagets namn där ägaren kan infoga kvarterets namn.
 • Använd variationen i grannskapsnamnet som det är allmänt känt.
 • Inkludera grannskapsnamnet i beskrivningsfältet i Google My Business
 • Se till att alla titelkoder på webbplatsen innehåller grannskapsnamn.
 • Skapa en dedikerad sida på webbplatsen med namnet på platsen.
 • Kontakta Google MapMaker för att se gränsen definitioner enligt Googles ta.

Bästa praxis

Det finns ett pågående element som affärsägaren behöver hålla sig till om de ska behålla eller förbättra sina lokala sökmotormarknadsföring ansträngningar.

 • Uppmuntra kunder att lägga positiva recensioner om verksamheten. Recensionerna på Google Min sida har mer myndighet än andra tredje parts sidor.
 • Använd en platscitersökare som WhiteSpark för att hitta det bästa sättet att citera den aktuella platsen. När gästbloggar ska du se till att du anger kvarterets namn i citationsprofilen.
 • Skapa en blogg och göra flera bidrag på sociala medier genom att skicka innehåll som är relevant för den lokala målgruppen.
 • Arbeta med en oberoende byrå, med erfarenhet av lokal optimering. Baserat på budgeten och resurserna skulle en byrå vara det bästa alternativet.
 • November 24, 2017