Back to Question Center
0

Din Online Business Vs. Nya konkurrenter - 3 fantastiska tips från Semalt

1 answers:

Att öppna en onlinebutik är en enkel uppgift. Att öppna en fysisk butik kan vara ensvår utmaning. Det handlar om förfaranden som lagerhållning, beställning av varor som köper hyllor och betalar för detaljhandeln. Dock,Detta gäller inte för elektronisk e-handel. Varje individ med en enkel grundläggande kunskap kan skapa en start och göra en anständig inkomst urden stora internetresursen.

Med denna kunskap i åtanke är det uppenbart att varje start eller medelstora företagsom redan existerar kan möta hård konkurrens från nya online-igångsättningar - casetta da giardino per bimbi usata. De flesta av dessa nya konkurrenter satsar kraftigt på SEO och betalar annonser tillfå en marknadsandel på en enskild nisch.

E-handelsföretag som har en långsiktig etablering kan konkurrera med sådana nystartade,efter tips från Nik Chaykovskiy, Senior Customer Success Manager of Semalt .

1. Använd Creative Marketing Methods.

Traditionella marknadsföringsmetoder inkluderar bannerannonsering, PPC-annonser och jämn produktplacering på framgångsrika butiker som Amazon och eBay. Stora företag använder dock kreativa metoder som betalade remisser. Till exempel,ett företag kan skapa en konsert där de bjuder in en kund att delta. I detta deltagande kan kunden ha möjlighet att frågaen annan till en rabatt. Sådana hänvisningar leder till mer försäljning än betalda PPC-annonser.

Innehållsmarknadsföringstekniker som handledningsvideor för att uppmuntra befintliga kunder..Social marknadsföring och e-post efter att möjliggöra delning. Dela är bra för SEO samt att få direkta kunder. I de flesta fall människordela innehåll till personer som blir kunder direkt.

2. Ge Stellar kundtjänst.

Kundtjänst är inte direkt för nya konkurrenter. Som återförsäljareVem har varit i branschen länge, det här är det område där din erfarenhet träder i kraft. Till exempel har man chansen att ge kunderexceptionell kundupplevelse. I vissa situationer kan du begära att klienten är liknande för sociala medier eller till och med granskning på Google. Stjärnkunder kan skapa medvetenhet om sina anhängare och tjäna dig några nya besökare.

3. Ge unika erbjudanden.

I de flesta fall är kunderna som går till en ny konkurrent dina gamla kunder. SEOinnebär att sökvolymen inte delas ut i flera sökare. Som ett resultat behöver du en strategi för att få tillbaka din gamla kundbas.En närmande e-postmarknadsföring kan vara en bra strategi. Man kan börja med att tacka de tidigare kunderna och erbjuda en överenskommelse till ett lågt pris.I vissa fall, inkludera ett gratis erbjudande för objektet de köper. När du vinner tillbaka dina kunder kan du återgå till de äldre marknadsföringsteknikerna.

Slutsats

Många företagare, som utövar en online-verksamhet, står inför en hård konkurrensfrån startups. Människor som satsar på marknadsföring på nätet gör ton av SEO-tekniker och när en glänsande ny konkurrent dyker upp till scenen,Det finns en nedgång i trafiken som kom till din webbplats. Detta fenomen gör att hela SEO-processen tumlar ner som konkurrentenupptar en rang i SERP-resultaten och får en andel av din trafik. Men man kan returnera verksamheten till vanligt, och så konkurrens kanavta. Med tipsen ovan kan du vinna tillbaka dina kunder och återfå din topposition.

November 23, 2017