Back to Question Center
0

Digitala marknadsföringstips från Semalt för att öka intäkterna på ditt hotell

1 answers:

Hospitality industry lockar kunder med olika smak och preferenser.Många marknadsförare i branschen står inför svåra beslut som försöker analysera senaste buzz eller trendord som "content marketing" eller "big data".Det orsakar hotellägare att engagera sig i sofistikerade strategier och över tänka marknadsföringsbudget medan de fortfarande använder en automatiserad ledsagare att svaratelefonsamtal. Det är fel, och hotellägare bör komma tillbaka till grunderna genom att fokusera på vad som är betydande gäster - hospedagem gratis blog.

Hämta ner till de digitala marknadsföringsmaterial som tillhandahållsav Andrew Dyhan, kundsucceschef för Semalt .

Förbättra på gästbokningsupplevelse.

Den viktigaste aspekten av att sälja hotellrum är gästbokningserfarenhet.Enligt statistisk hjärna händer 58% av hotellbokningen online. Det är ett överväldigande nummer. Ett hotell hemsida hemsida är en viktigaspekt av online bokning. Överraskande är det svårt att navigera på många hotellwebbplatser och göra det svårt för gästerna att arbetaboka ett rum. Människor ska inte klicka på "bekvämligheter" eller "boende" och vänta på timmarna innan sidan kan ladda. Dessutom, eneffektiv hotell hemsida bör ha sektioner där en besökare kan rulla och hitta viktig information innan du bokar tjänsterna. gästerskulle vilja se rum, betyg, testimonials och bokning bokning. Genomförandet av en effektiv SEO-strategi kan bidra till att förbättra denna erfarenhet.

Lär dig sanningen om SEO i gästbranschen.

Hotell är bland de första adoptörerna av SEO-aktiviteter sedan 2004. Sedan dess,en hotellsida kunde bara placera sökord i osynliga taggar på hemsidan och sökmotorer som Google skulle indexera sökordet någramånader senare. Allt har dock utvecklats, och Google algoritmindex reflekterar på en webbplats inom några dagar. Dessutom använder GoogleRankBrain, en artificiell intelligens för att upprätta med otroligt förutsägbar noggrannhet. Det innebär att företagen har mindre kontroll översökrankningar. SEO är mycket mindre arbete, och hotellägare kan nu flytta SEO-budgeten till andra digitala marknadsföringsmetoder som sociala medier.

Förverkliga sambandet mellan sociala medier och gästfrihet.

I detta avseende har de flesta hotellägare blivit upptagen på grund av den snabba hastigheten avvilka sociala medier som Snapchat och Facebook fortsätter att växa. Det är klokt för hotellägare att förstå de bästa sociala medierna att använda i digitalmarknadsföring. Kanske bör det också bidra till att förbättra SEO-upplevelsen. Experter avslöjar också att hotellägare måste investera i att skapa videoreftersom 67% av gästerna tittar på resorrelaterade produktioner innan de bokar ett rum. Videor ger också resenärer en bättre känsla av äkthet.

Fira Instagram och Facebook.

Det är omöjligt att vara på varje social media-plattform, men hotellägareborde vara på dessa två. Nya kunder är beroende av dessa plattformar för att avgöra om ett enskilt hotell fortfarande är verksamt inom tjänsteleverans.

Öka antalet anhängare.

De flesta hotellägare känner inte till deras följdräkning. Att ha några hundra fans kan intefrämja digital marknadsföring inom gästbranschen.

Tilldela resurser tillägnad sociala medier.

Sociala medier är en plattform som kräver hotellägare att investera genom att anställa specialister.De ska ha en känsla av stil, branding och humor utöver fotografi och designfärdigheter.

November 23, 2017