Back to Question Center
0

Denna annonsvärld eller hur man gör konsumenterna älskar dig - Marknadsföringsstrategier från Semalt Expert

1 answers:

Den nuvarande världen vi lever är en annons, annonsvärld. Utan annonser skulle det inte behövas sådana saker som tv, radio eller sociala medier. Det är självklart att vi då måste betala mer för saker vi behöver. 86% av befolkningen anser att annonser är nödvändiga för att flytta gratis innehåll online - equilibrium moisture content of sorghum. Det ger emellertid inte marknadsförare rätten att irritera oss med annonser. Följande är fyra strategier av Oliver King, den Semalt experten, som verkligen kan göra konsumenterna lyckliga.

Gör det Personligt

Det finns inget som irriterar potentiella kunder än en påträngande säljare som försöker tvinga dig att köpa den eller den produkten till varje pris. Det är en enorm avstängning och mycket ineffektiv när det gäller omvandling. Konsumenterna kan ställa ut dig eller notera ditt irriterande beteende och löfte att aldrig engagera dig eller det varumärke du representerar.

Det sociala landskapet tar nu ett mer konsument-centrerat tillvägagångssätt, vilket är vad strategin för digital marknadsföring bör återspegla. Konsumenterna måste behandlas så som de vill bli behandlade. Det enda sättet att de kan uppnå detta är om de tillämpar social övervakning och analys. Dessa hjälper till att identifiera konsumenternas känslor så att marknadsförare kan rikta sig till dem om de ska delta i autentiska samtal med dem. Genom att optimera dessa aspekter av verksamheten kommer marknadsföraren att kunna förbättra sina SEO-insatser.

Gör det Relevant

Så mycket som personalisering är viktigt är det inte möjligt att veta vem som läser ett visst inlägg, vilken tid de får tillgång till det och andra saker de kan vara intresserade av. Det inbyggda nätverket bör hjälpa till genom att ge rekommendationer till innehållet som konsumenterna Följ. Marknadsförare bör veta att rekommendationer måste vara relevanta för en läsares smak och preferenser. Om de innehåller länkar till inlägg som är relaterade till vad läsarna är intresserade av, men annars inte skulle ha hittat, blir webbplatsen en pålitlig och värderad resurs som är bra för SEO. Resultatet är att förlaget upprätthåller en hög intäkt, samtidigt som konsumenterna får minnesvärda upplevelser av innehållsupptäckt som kommer att hålla dem tillbaka för mer.

Gör det Bra

Det finns några saker som konsumenterna tycker är irriterande när det gäller digital marknadsföring:

  • Kuponger som spottar ut för ett objekt som de köpt precis eftersom de är värdelösa till alla med begränsat utrymme eller ekonomi för att lagra sig innan det löper ut.
  • Repeterande annonser på Facebook för varor eller tjänster som de redan köpt.
  • E-postabonnemangsrutorna som visas så fort man hittar sitt innehåll.

Marknadsförare måste använda digital marknadsföring på ett sätt som håller konsumenterna lojala mot dem. De nämnda irritationerna kan verka små, men små saker lägger till. På grund av de obegränsade källorna till saker som är relevanta för vad de vill, ge dem inte anledning att inte välja det varumärke du säljer. Med recensionerna från feedback från kunder och sociala medier, se till att alla tjänster står i linje med deras behov.

Gör det Relatable

Det sista men inte minst tipset är att skapa innehåll som berör berörbara mänskliga känslor. Känslor är en bra motivator. Vissa konsumenter kan skämta om hur känslomässigt manipulativ en annons är, men de verkar aldrig glömma det i framtiden.

November 24, 2017