Back to Question Center
0

De hetaste SEO-trenderna år 2017: Insikt från Semalt

1 answers:

År 2017 har nya trender för optimering av sökmotorer uppstått. Denna förändring följertillkännagivandet av de nya algoritmkriterierna som utvecklats av Google. Principen ger mer vikt åt SEO-aspekter som innehållskvalitet ochrelevans samt mobila vänliga initiativ. Samtidigt har gamla taktik som nyckelordstoppning ansetts vara svart hattverktyg som orsakar påföljder.

Nik Chaykovskiy, expert på Semalt Digital Services ger några SEO-idéer, vilket kan göra din webbplats rankad snabbt i år - grain equipment company.

1. Förvänta en fortsatt inriktning på mobilen

Google har mobila vänliga webbplatser. Under de senaste två decennierna,Mobiltelefoner har sakta bytt ut stationära datorer när de surfar på internet. Sedan 2015 meddelade Google att mobila vänliga webbplatserskulle vara kriterier för Google att rangordna webbplatser. Dessutom får webbplatser som inte har en mobil vänlighet av gränssnitt enstraff för att få låga nivåer. Google har också klargjort att det snart kommer att dela upp indexeringen av mobila och stationära webbplatser. FörDärför bör personbyggande webbplatser göra dem mobila vänliga, optimera mobila sökningar och öka responsen hosplatsen. Mobilindexet gör sådana webbplatser höga.

2. Förvänta fler webbplatser att ta upp accelererade mobilsidor (AMP)

Sedan 2015 har AMP varit trenden när det gäller att optimera webbsidorför mobila webbläsare. Sedan passagen av det mobila vänliga initiativet är AMP ett sätt att se till att en webbplats har UEO..AMP: er laddar upp till 5 gånger snabbare och samtidigt sparar dataanvändning upp till 8 gånger den normala användningen av webbplatser.

3. Viktigheten av användarupplevelse optimering (UEO) kommer att växa

Google råd online marknadsförare och webbplats byggare att lägga större viktpå byggkvalitetswebbplatser. Google bygger på faktorer som enkelhet, användarvänlighet, navigering och tillgänglighet. En webbplats bör geanvändaren en bra surfupplevelse för att den ska rankas först i sökmotorerna.

4. Röstsökning är på uppgången

Röstsökningen plockar upp som en av metoderna för att utföra sökningar.Programvara som Siri, Cortana och Google Now använder röstkommandon för att placera sökfrågor i sökmotorn. Webbutvecklare bör vågain i det här nya fältet, särskilt med uppkomsten av enheter som använder upp internet som smarta TV-apparater.

5. Innehållet är nu sökt Intent-Focused

SEO har inriktat sig på sökordsforskning. Google är dock nu sökarorienterad.Google rankar innehåll som har ett stort intresse bland publiken. Parametrar som studsfrekvens, engagemangstid och besökta sidorkommer att vara några av faktorerna i ranking högre på Googles sökresultatsidor (SERP).

Slutsats

Som digital marknadsförare borde man vara vaksam och redo att följa medförändringar. För det här året har flera ändringar gjorts av de flesta sökmotorer. Från AMP ändras till mobil-första SEO. Dessa förändringarhar gjort flera trender för att ändra den traditionella sökmotorns övning. Efter de tips som nämns ovan kan man vara redo förändrar det som följer med att få en bra ranking på sökmotorer.

November 23, 2017