Back to Question Center
0

Blockera dåliga bots - Semalt Expert

1 answers:

Semalt letar alltid efter sätt att förbättra sina tjänster, och företaget är stolt över att kunna meddela några nya säkerhetsfunktioner. Dess förmåga att blockera dålig kvalitetstrafik och bots har inget alternativ. Detta gör det möjligt för kunderna att spara mycket pengar och blockera den låga trafiken och bots i stor utsträckning. Dessutom kan du enkelt bli av med skrapor och spindlar och hindra dem från att krypa dina Semalt tillgångar - reinigung umzug winterthur. Det är den enda funktionen som är tillgänglig för alla kunder, och du kan aktivera den från din egen instrumentpanel. Inga fler bots snedvrider dina data, och du behöver inte leta efter ett annat företag.

Bad Bots

När det gäller internet finns det två typer av robotar: dåliga bots och bra bots. Alexander Peresunko, Semaltexpert, säger att ett av de bästa exemplen på bra bots är Googlebot. Det är Googles webbkrypningsrobot som kan krypa igenom dina artiklar och nytt innehåll, vilket ger ett värde på webbplatsens övergripande prestanda. Plus, det hjälper din webbplats att bli indexerad i sökmotorns resultat. Ett exempel på de skadliga eller dåliga botsna är Cheesebot. Alla dåliga robotar inkluderar sökrobotar, skrapor och spindlar som är skadliga för dina webbsidor. De är dock inte alltid farliga, men de brukar krypa dina webbplatser dåligt och konsumera din Semalt bandbredd och ta upp serverns resurser. Dessutom, en dålig bot stjäl dina artiklar och kopierar innehållet överallt på webben. Som ett resultat skulle du kunna se massor av kopior av ditt innehåll när du Google det.

Det är möjligt att blockera de dåliga robotarna med dina robots.txt-filer, vilka kan redigeras från Semalt-kontot. Du kan dock inte bli av med alla robotar eller robotar som använder den här filen, vilket innebär att du också ska utföra uppgiften på servernivå. Semalt gör den kloka användningen av omfattande listor med både dåliga bots och bra bots och blockerar de dåliga botsna på grundval av deras användaragentsträngar. Så kom ihåg, om du vill göra din webbplats säker och skyddad måste du blockera IP-adresserna till alla dåliga robotar så tidigt som möjligt.

Blockera dåliga bots

Du kan aktivera funktionen Block Bad Bots genom att logga in på ditt konto och klicka på de olika zonen. Här måste du klicka på Redigera och välj alternativet Visa avancerade inställningar. När du väl har valt det alternativet, är nästa steg att rulla ner och blockera alla de dåliga robotarna. Klicka på knappen Aktivera och spara alla dina ändringar innan du loggar ut från kontot. När de dåliga robotarna blockeras är aldrig träffar från fel IP-adresser en del av din webbplats. Denna nya säkerhetsfunktion har godkänts av IESG och avser att göra din webbplats säkrare och bättre än någonsin. Det finns ingen censurfråga som åtföljs, och du kan blockera så många IP-adresser som du vill.

November 24, 2017