Back to Question Center
0

Bli av med hänvisningsskräppost med Semalt Expert

1 answers:

Alla typer av skräppost, bots och spindlar är intresserade av att använda dina serverutrymme och WordPress-webbplatser av personliga skäl. Det verkar som att hackarna alltid är upptagna i att lura webmasters och sökmotorn s på ett eller annat sätt. Spam behöver många webbplatser, men du kanske inte är intresserad av att låta dem förstöra din verksamhet. Om du äger en WordPress-webbplats måste du bli av med spam, spindlar och bots så snart som möjligt.

Andrew Dyhan, Semalt expert, specificerar att remissspam är en typ av spam som påverkar blogger och WordPress-webbplatser i ett stort antal - internationaler umzug preise. Det kommer också in i ditt Google Analytics-konto och preys på dina sökmotorer. Det är därför obligatoriskt att blockera hänvisningsskräppost om du vill odla din verksamhet på internet.

Introduktion till Referrer Spam

Hänvisningsskräppost riktar sig till både dina webbplatser och Google Analytics-konton. I flera månader har det blivit ett stort problem för webmasters. Genom falska webbadresser skickar hackare dina webbplatser lågtrafik, och dina chanser att bli förbjudna av sökmotorerna är höga.

Block Referral Spam i WordPress Websites

Du bör blockera hänvisningsskräppost inte bara i ditt Google Analytics-konto utan också på dina WordPress-webbplatser. Följande steg är väsentliga i detta avseende:

Installation av Referens Spam Plugins

Du kan starta processen genom att installera ett par referensplug-plugins på dina WordPress-webbplatser. Ett stort antal plugins finns tillgängliga på internet. Om du inte har hittat ett sådant plugin på WordPress själv du kan ladda ner den från en tillförlitlig källa och få den installerad på din webbplats. Sucuri, Spamreferralblock, WP block remiss spam och andra plugins kan försökas i detta avseende. Alla övervakar remissspamnet och tar bort det från dina webbplatser inom några sekunder.

Konfigurera inställningarna

När du har installerat ett plugin, är nästa steg att konfigurera inställningarna på din WordPress-webbplats. Du bör inte glömma att aktivera plugin innan du stänger fönstret. Målet är att se till att all remissspam och -robotar tas bort och blockeras varje dag, så du bör hålla koll på inställningarna och konfigurera det när det behövs.

Kontrollera dina senaste uppdateringar och skapa egna block

Den tredje och en av de mest kraftfulla taktiken är att kontrollera de senaste uppdateringarna på din WordPress-webbplats och skapa anpassade block om det behövs. Detta förhindrar ankomsten av referensspam, spindlar och bots och säkerställer säkerheten för din webbplats till stor del. Du bör alltid hålla koll på de uppdaterade tipsen och tricks som tillhandahålls av WordPress. Kontrollera om några nya plugins har introducerats under de senaste dagarna. Du bör bara försöka med dessa plugins när du är säker på att många har redan provat dem.

Visa listan med blockerade webbplatser

När ovanstående steg är klar är det sista steget att se listan över blockerade domäner och underdomäner för att få en uppfattning om vilka webbplatser som fått mycket falska visningar. För att visa den fullständiga listan borde du gå till ditt Google Analytics-konto och kolla uppgifterna där.

November 24, 2017