Back to Question Center
0

Black Hat Marketing och varför det är viktigt att undvika det - Öva från Semalt

1 answers:

Black Hat SEO är en av de farligaste marknadsföringsteknikerna. Fyllning av nyckelord, köp av länkar och anhängare, artikelns spinning och att klicka på dina annonser tillåts aldrig av sökmotorerna . Tyvärr är många webbansvariga involverade i svart hatt SEO och vet inte ens att deras webbplatser kommer att straffas eller förbjudas av Google, Bing och Yahoo.

Michael Brown, Semalt expert, säger att om du kontinuerligt får oönskade e-postmeddelanden och luras av sociala medier, är det dags att ändra dina marknadsföringsstrategier. Om du vägrar att ta bort opt-outs från databasen eller hemsidan för din webbplats, kommer du sannolikt att gå emot reglerna och förordningarna från Federal Trade Commission.

Var inte Naiv

Om du är naiv, kan du inte uppnå framgång på internet - bar stools wooden black. Medan den svarta hattens SEO-strategier och sociala medier taktik kan leda sökmotorer och Facebook för att blockera dina profiler, finns det chanser att du kommer att läggas bakom staplarna om du kontinuerligt övar strategier för svart hatt SEO. Varför inte välja vit hatt SEO som är mycket bättre och ett bättre sätt att få en utmärkt sökmotor ranking. Läs de villkor som omger e-postmarknadsföring och träna dem med stor omsorg.

Undvik Craigslist Höger

Det är viktigt att undvika craigslistskörning i stor utsträckning. Olika SEO-utövare vet att deras företag inte kan överleva online utan robusta och kraftfulla sökmotoroptimeringstekniker. Craigslist verkar vara ett idealiskt mål, men det är inte som om du riktar in det, eftersom du kanske förlorar ditt rykte på internet. Hundratusentals sidor indexeras varje dag och sökmotorerna kan snabbt utvärdera vem som riktar sig mot craigslist. Du får inte glömma att Craigslist har ett engagerat team av advokater som finns där för att lösa alla juridiska problem, så du bör undvika att rikta dem.

Köp inte e-postlistor

Många människor som är inblandade i svart hatt SEO köper e-postlistor från olika säljare och marknadsplatser. Lita på mig, det är inte en bra övning och kan förstöra din webbplats på internet. Således är det viktigt att undvika att köpa e-postlistorna även när deras kostnad är billig. Istället borde du locka folk att anmäla sig till dina nyhetsbrev och uppdateringar via lagliga sätt. Oavsett om du driver ett stort företag eller ett litet företag, bör du inte köpa e-post och marknadsföringslistor från okända källor. I stället bör du skapa dina listor och skicka e-post till dina kunder och företag en efter en.

Var inte knepig

Du bör alltid komma ihåg att det inte finns någon genväg till framgång. Så, det finns inget behov av att vara knepigt på internet eftersom sökmotorer lätt kan fälla dig. I stället borde du välja vit hatt SEO-strategier för att driva trafik till din webbplats. Öka antalet abonnenter genom lagliga och legitima källor. Kort sagt, du borde inte tro att lurande sökmotorer eller sociala medier kan rädda dig på nätet eftersom det inte är så.

När det gäller svart hatt SEO och e-postmarknadsföring, borde du veta grunderna om varför det måste undvikas. Köp inte e-postadresser från någon, och vrid aldrig dina artiklar för att säkerställa din webbplatss säkerhet och säkerhet.

November 24, 2017