Back to Question Center
0

Bästa Twitter Tips från Semalt Digital Services

1 answers:

Twitter är en av de bästa och mest populära sociala medierna. Det är ett enkelt sätt att få fler anhängare, fler klick och dela på nätet. Genom att dela innehållet på Twitter kan du vara säker på att få mycket synlighet, baserat på antalet dina anhängare. Twitter representerar många marknadsföringsmöjligheter och ger olika möjligheter att distribuera innehåll, engagera människor online och marknadsföra ditt varumärke. Här diskuterade Artem Abgarian, Semalt Senior Customer Success Manager, några av de bästa sätten att få mer värde på dina tweets och sociala medier - high pr7 backlinks.

Planera dina tweets ofta

Du måste vara uppmärksam på att schemalägga dina inlägg och bildrelaterade tweets vid en optimal tidpunkt. En av de största misstag som vi gör är att vi inte delar inlägg och inte håller vårt Twitter-konto uppdaterat. Det är viktigt att dela saker och engagera saker tre till fyra gånger om dagen så att fler och fler människor blir lockade mot dina tweets. Om du gör det kommer du att garantera att du ökar antalet Twitter-anhängare och kan sprida ditt ord på ett bättre sätt. Det rekommenderas starkt att du har gjort schemaläggning varje timme så att dina anhängare förblir förlovade.

Skapa en ny hemsida med helt nya listor

En annan sak du kan göra är att skapa ett eller två hemsidor med helt nya listor och engagerande innehåll. Dra nytta av Twitter-annonser och hålla koll på kommentarfältet för att svara på alla frågor. kommer slutligen att få dig massor av Twitter-anhängare, vilket ökar webbplatsens synlighet och trovärdighet på internet. Din Twitter-hemsida kan vara av någon nisch eller ämne, baserat på ditt intresse och dina publikers krav.

Dela innehållet på Twitter

Om du tror att delning av innehåll en gång i taget på Twitter är tillräckligt, låt mig berätta att du har gjort ett hemskt misstag. Olika tekniska experter och digitala marknadsförare hävdar att resharing av innehåll till Twitter och Facebook är nödvändigt för ett varumärkes överlevnad på internet. Således bör du inte sluta dela innehållet när det har delats. Istället bör du dela de trevliga sakerna då och då för att se till att användarnas engagemangsnivå bibehålls hela tiden.

Ignorera följande följdförhållande

Det finns ingen anledning att oroa dig för ditt efterföljande förhållande. Istället borde du fortsätta arbeta hårt och fortsätta dela nya saker på Twitter, oavsett hur många anhängare du har online. Var uppmärksam på dina användares engagemang än att kontrollera följande-följare förhållandet en eller två gånger om dagen. Låt mig här berätta att det verkligen skulle öka din sociala medier närvaro och kan hålla ditt varumärke levande i dina Twitter-anhängares ögon under en livstid.

Slutsats

I slutändan skulle vi vilja säga att det finns massor av Twitter-program och verktyg som kan hantera kvaliteten på dina anhängare. Du kan använda dessa verktyg för att följa upp och blockera falska konton. Se till att de anhängare du får är alla autentiska och legitima så att kvaliteterna på din webbplats och din närvaro för sociala medier upprätthålls till slutet.

November 24, 2017