Back to Question Center
0

Att bygga starkare varumärkesmedvetenhet med fem SEM-strategier från Semalt

1 answers:

Företagare bör förstå att SEM eller SEO-strategier inte är flexibla och kommer inte att öka varumärkeskännandet. Anledningen är att sökalgoritmer alltid ändras. Eftersom dessa förändringar äger rum, så ska verksamheten utnyttja varje tillfälle. Det är det enda sättet som företagets avkastning kommer att skjuta upp - nankang hotel. Följande är en femstegsprocess som beskrivs av Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, med hjälp av vilken man kan förbättra de lokala SEO tjänsterna.

1. 54% av amerikanska köpmän har bytt från att använda telefonböcker för att surfa på internet och utföra lokala sökningar efter varor eller tjänster. Det innebär därför att de lokala kunderna utgör ryggraden i verksamheten och ägarna bör sträva efter att tillgodose sina intressen om de ska överleva industrin. Ett exempel på detta är advokaterna Parsons Behle och Latimer från Utah, som uppdaterar sina kunder om de senaste nyheterna eller lokal lagstiftning som kan påverka dem via deras hemsida. De är beroende av SEM för att driva trafik till sina webbplatser och därmed vinster till deras webbplats.

2. Länkar och citat som härrör från lokala webbplatser lägger till som värdefulla resurser till företagets brand awareness campaigns. De förbättrar organisk närvaro såväl som hänvisningstrafik från lokal SEO. Det är viktigt att notera att länkar och citat är bland de topprankade signalerna för Googles sökalgoritm. Hänvisningarna fungerar som avgivna röster som ger företaget ett steg i SEO som härrör från den trovärdighet som den får.

3. Håll dig på toppen av din PPC-insats. Det är ganska vanligt att hitta företagare som tror att de med säkerhet kan skapa en PPC-kampanj och omedelbart förvänta sig resultat. Google AdWords är den största lokala annonsmarknaden, och för att någon ska kunna se avkastning måste de vara expert på området. Att köra en kampanj betala per klick kräver erfarenhet och förståelse om man förväntar sig att deras varumärke ska visas korrekt. Intern marknadsföring kan tyckas bidra till att spara pengar, men företagare måste hyra en professionell att göra PPC för dem eftersom det är det bästa alternativet på lång sikt.

4. Bilderna är bra, men rörliga bilder är ännu bättre. Det är lätt att erkänna ett varumärke med hjälp av testimonials från personer som har arbetat med företaget före eller infographics som visar vad ett företag står för. Videor tenderar emellertid att göra detta mer effektivt. Trots det måste man komma ihåg att ta med en takeaway i videon ett sådant recept tips, gratis finansiell rådgivning eller ett förslag på hur man får en rabattkupong på webbplatsen. Annars kommer inte videon att göra så mycket effekt som förväntat. Google har investerat mycket i YouTube-kanalen och det händer så att det är ganska populärt för företag som vill ta en betydande del av den lokala sökmarknaden.

5. Marknad till millennialsna. För närvarande är det uppskattat 86 miljoner Millennials, vilket betyder att det är en lönsam nisch. Om varumärket inte når ut till dem via sina favorit mobilappar, är det en stor chans att det inte når gruppen. Vid 2018 upptar lokalt riktade mobilannonser mer än hälften av de totala utgifterna för annonser.

Den bästa strategin är att förlita sig på de lokala SEO-tjänsterna och de fem steg som nämns i det här inlägget kommer att bidra till att uppnå detta och förbättra företagets avkastning.

November 24, 2017