Back to Question Center
0

Akta dig, Zombie Datorer! - Semalt Expert

1 answers:

Om du inte vill att din dator eller mobiltelefon blir en zombie, är en av de viktigaste sakerna du behöver tänka på att förebyggande åtgärder kommer att vara ett pågående förfarande. Du kan inte säga att när du har slutfört skanningen är du klar för en livstid sedan zombies, och datavirus kan visas när som helst.

Jack Miller, Semalt expert, säger att med tiden har antivirusprogram och anti-malware-program blivit en integrerad del av vårt liv. Oavsett om du måste köpa paket som McAfee eller ladda ner några gratis program som AVG från internet, måste du installera och aktivera det ordentligt innan skanningen startar. Du bör alltid vara säker på att du uppdaterar programvaran regelbundet och kör skanningen en eller två gånger om dagen - windows desktop hosting. Det kan inte vara bra att bli av med virus och datorszombier, men förfarandet kan hålla dig stressfri.

Installera spionprogramskannrar

Du bör installera en spyware-skanner och aktivera den för att söka efter skadliga aktiviteter och spionprogram. Dess unika egenskaper gör det möjligt för dig att övervaka spionprogram och malware på din enhet. Lavasofts Ad-Aware är ett utmärkt program att gå med. Detta antivirusverktyg ser till att datorn är korrekt kontrollerad och rengjord från skadlig kod och zombies.

Alternativt kan du installera brandväggar för att skydda dina datorer och hemnätverk. En brandvägg är en del av mjukvarupaket som skyddar din router och modem. Se alltid till att du använder starka lösenord för din dator. Använd versaler, lowercase och olika tecken och fortsätt ändra dina lösenord en eller två gånger i veckan. Det säkerställer att du i hög grad ger dig extra skyddsklasser.

Hur bli av med skadlig kod på en dator?

Om du observerar att din dator har påverkats av skadlig programvara och omvandlas till en zombie-enhet, bör du ta några steg för att rengöra det noggrant. Om du har enkel åtkomst till en datorskanner borde du köra den och förhindra att skadliga program och virus uppkom. Många virusavlägsningsprogram finns på internet. Tyvärr tvingas människor att ta bort och ta bort de filer som påverkas djupt av datavirusen. Men det finns inget att oroa sig för om du har skapat säkerhetskopieringsfiler på en annan enhet. Du kan ladda upp dessa filer till enheten när skanningen är klar.

Slutsats

Din dator är en utmärkt källa till information. Det är beklagligt att hackare använder dina personliga nummer för att få tillgång till känslig information och ditt bankkontoinformation. Om du är försiktig på internet och följer några enkla tips, kommer du sannolikt att vara säker från malware, virus och datorszombier i stor utsträckning.

Från juli till december 2006 övervakades olika e-postmeddelanden för att vara falska och Google Analytics spelade in skräpposttrafik. Spam som har skrivits på engelska utgör upp till sextio procent av all spam på internet. I Amerika härstammar den för år sedan och bestod av fyrtio procent av världens spam. Mer än 9 procent av e-postzombierna tillhör Förenta staterna, och en av de 120 blockerade spam-e-postmeddelandena innehåller skadliga koder.

November 24, 2017