Back to Question Center
0

Affiliate YouTube Marketing Förklaras av Semalt Expert

1 answers:

YouTube är en effektiv avenue för affiliate-marknadsföring. Varje månad,Internetanvändare visar minst 6 miljarder timmar av YouTube-videoklipp. YouTube är världens näst största sökmotor - czysciwo debica. Webbplatsen harmer än 1 miljard aktiva användare. Den når en större publik än något kabelnätverk. Därför är affiliate-marknadsföring via YouTubeett attraktivt affärsföretag.

Alexander Peresunko, kundsucceschef för Semalt Digital Services, delar sin erfarenhet av affiliate YouTube Marketing.

Vad är YouTube Affiliate Marketing?

YouTube-affiliate-marknadsföring innebär utveckling av videoinnehåll ochillustrerar de associerade länkarna i videobeskrivningarna. Syftet med länkarna är att rikta användar trafik till en affiliatelandningsplats. Länkarna kan också rikta användarna till anmälningsformuläret för e-post med syfte att främja affiliate-tjänster eller produkter.

Användare som engagerar sig i affiliate marknadsföring

Alla YouTube-användare kan delta i affiliate-marknadsföring. Användare som utvecklareffektivt YouTube-innehåll har flera affiliate-erbjudanden på videobeskrivningarna. YouTube är ett populärt nätverk bland innehålletutvecklare och användare. Det finns två kategorier av affiliate marknadsförare. Den första kategorin omfattar de lediga marknadsförarna. Dessa seriösainnehållsutvecklare indikerar de associerade länkarna ibland i sina YouTube-videor. De använder affiliate marknadsföring för att skapa enandel av deras inkomst. Utvecklarna har andra inkomstkällor; till exempel annonsvyer och sponsrade innehåll. Den andra kategorininvolverar de professionella marknadsförare. De använder YouTube-kanalen för att generera affiliate-provisioner enbart. Marques Brownlee (MKBHD)är en YouTube-webbplats som har Amazon-affiliate-länkar för att förbättra SEO-processen.

Inkomstnivåer från YouTube Affiliate Marketing

Aktiva YouTube-användare kan tjäna miljoner dollar från trafikengenereras av affiliate länkar. Affiliate marknadsförare som inte är allvarliga när det gäller att utveckla populärt innehåll kan få noll eller till och med minimalavkastning. Intäkterna från YouTube-SEO-processen beror på användarnas åsikter, erbjudanden och funktioner. Vissa innehåll kan aldrig gåviral. Utvecklaren kommer emellertid fortfarande att kunna tjäna inkomst. "Inställning BlueHost" är ett exempel på en video som inte kan vara viralpå Youtube. Men innehållet kan locka användar trafik från sökmotorerna. Videon kommer att generera tillräcklig inkomst om den rankastillfredsställande i sökmotorerna. Användarna är tillräckligt riktade på grund av det starka sökordet. Dessutom erbjuder erbjudandet enstark referensavgift.

Fördelar med YouTube Affiliate Marketing

SEO-processen är effektiv på YouTube eftersom plattformen harmiljarder aktiva användare globalt. Videoinnehåll upplever en hög tillväxt på YouTube. Vid 2019, cirka 80% av internetinnehåll kommer att vara videor. Videoutvecklare på YouTube får därför många synpunkter och höga intäkter. Videosektorn har begränsatkonkurrens på grund av det unika innehållet som lockar en nischgrupp. YouTube har en stabil sökalgoritm. Därför innehålletutvecklare är säkra på att få trafik från SEO-processen. Innehållsutvecklare kan få en lojal publik på YouTube. Användarna harmöjligheten att prenumerera på YouTube-kanaler. De kommer att få nya videoklipp från kanalerna även om utvecklarna inte spelar in videoerbjudanden. SEO-processen är enkel eftersom 55% av google-sökningarna genererar YouTube-videor.

Utmaningar av YouTube Affiliate Marketing

Användare föredrar kvalitetsinnehåll. För SEO-processen för att vara effektiv,utvecklarna måste producera tilltalande videor. Vissa nischspecifika innehåll är svåra att utveckla. Till exempel engineering videoskräver hög kompetens och resurser att producera. YouTube har länkande restriktioner för användare som skapar skräppost. Några vanliga ämnenkan inte locka tillräckligt med trafik på YouTube. Detta beror på de många utvecklare som genererar innehåll.

Slutsats

Det är lämpligt för innehållsutvecklare att använda YouTube-plattformenför SEO och affiliate marknadsföring syften. Det finns minimal konkurrens för utvecklare som konsekvent producerar högkvalitativ videoinnehåll.

November 22, 2017