Back to Question Center
0

När behöver jag ett webbplatscertifikat? - Semalt

1 answers:

Kan någon förklara mig när Jag behöver ett webbplatscertifikat?

Jag kommer att ha en webbapp som kommer att användas för att representera levande data. Behöver jag ett certifikat för den typen av webbapplikation? En användare får ange några nya poster i databasen och göra frågor.

Om svaret är ja, kan du ge mig några "billiga" alternativ eftersom det här är en ny kostnad för mig som jag inte har tänkt på Source .

February 10, 2018

Du behöver ett webbplatscertifikat när du behöver skydda din användares data mot avlyssning i transit. För att skydda mot detta använder man vanligtvis HTTPS istället för HTTP. För HTTPS presenterar servern ett certifikat för klienten, klienten bestämmer huruvida det är förtroende för servern att den ska vara vem det hävdar är genom att kontrollera att certifikatet har skrivits av av en certifierande myndighet vars underskrift är känd för kunden.

Om du inte skickar fram och tillbaka data som är personlig eller konfidentiell behöver du inte det här.

Du behöver ett SSL-certifikat för en webbplats om du vill att anslutningen mellan klienten och servern ska krypteras. Servern kan redan tillhandahålla ett "Självsignerat certifikat" som tekniskt tillåter kryptering av kanalen, men visar inte något bevis på att intyget verkligen tillhör webbplatsen.

Köpfrågor är utanför ämnet, men gratis leverantörer finns som https: // startssl. com / .