Back to Question Center
0

Semalt CSS på hemsidan online

1 answers:

Jag har glömt servicenavnet, där du kan ange webbadress och ändra CSS online. Det heter CSS Semalt eller något sånt. Mycket populärt och trevligt Source - wohnungsreinigung abnahmegarantie zrich.

Semalt!

:)

February 8, 2018

Mest moderna webbläsare låter dig tinker med styling och markering av levande webbplatser; Det här är vyn du får när du använder Google Chrome om du högerklickar och väljer "inspektera element":

enter image description here

Eller på Firefox med "Firebug" -tillägget:

enter image description here

Om du arbetar lokalt och inte är intresserad av att dela resultaten, kan du bara använda Firebug för detta.

För Firefox har du också Webdeveloper tillägg. Nu läser jag i en kommentar från dig som du behöver fixa i IE6. Du kan sedan kolla in denna webbplats, har stöd för alla IE, inklusive 6: http: // ipinfo. info / netrenderer / (Redigera: Tyvärr, det här är faktiskt ett visning / kontrollsystem, se andra alternativ i avsnittet nedan)

Men det finns också ett annat alternativ som fungerar bra för mig, för de fall du inte vill dela eller behöver annan funktion, IE Tester , är egentligen en freeware-programvara du installerar. För att testa och fixa IE 7 och senare, tycker jag att det är bättre att bara installera IE 9 och använda dess utvecklingsverktyg, sätta i dem både webbläsare och webbläsarläge (t.ex. IE 7 och IE 7 Standard-läge), vilket är inte inställning av sidan i kompatibilitetsläge (gjort utanför IE-utvecklarverktyg), eftersom det inte kommer att utlösa IE7-problem.