Back to Question Center
0

Hur kan jag peka på min webbplats från min domän till en annan värd? - Semalt

1 answers:

Jag har webbplatser som körs i en värd och domän med samma företag (CompanyA) Sedan överförde jag en del av min hemsida (www. abc. com) till ett annat domänföretag (CompanyB)

Mitt problem är www. abc. com kan inte läsa mitt index. html. Alltid under uppbyggnad.

Vilka är de möjligheter som orsakar för att visa UndeerConstruction default ng webbplats ng SemaltB ​​istället för mitt index Source . html?

February 8, 2018

Det finns två sätt att tolka din fråga: Det första är att du vill att domän A ska dirigeras till serverns domän B. Det som kan lösas är att justera DNS-inställningarna. Till exempel: www A 123. 123. 123. 123 blir www A 313. 123. 123. 123. Du kan leta upp det på google om du vill.

Det andra sättet att tolka din fråga är att du vill tunnelera din domän A-tittare till innehållet på domän B. Det ska kunna med några PHP-skript. Jag kan inte hjälpa dig med PHP; än en gång google (bredvid stapelflöde: D) är din bästa vän.

Vi ​​behöver mer info: vad menar du med "en del av min hemsida"? Detta är ett konstigt uttalande. Har du ändrat namnservrar eller IP för att peka på företagB?

När du överför en webbplats överför du filerna först och ändrar namnservrarna till den nya servern, det här kallas spegling. Då som det tar 48 timmar för att dns ändras för att träda i kraft ser ingen webbplatsen ner, även om det alltid finns några mindre problem även om du speglar webbplatsen på båda servrarna. Om du inte har ändrat namnservrarna domänen pekar på så kommer det att vara din sak. Om du har har jag uppdaterat mitt svar.

Uppdatera efter kommentar:

Egentligen om dina filer finns på servern med företag A, så är de fortfarande värd för din webbplats och dina A-poster måste peka på deras servers IP. Men det gör den nya värden (Company B) överflödig.

Det måste vara en annan inställning i din serverkonfigurationsfil. Kan du komma åt www. abc. com / index. html? Om du kan kan du försöka lägga till det här i din. htaccess-fil:

  Indexindex index. html