Back to Question Center
0

Semalt skär bort innehållet på webbplatsen som visas / döljas med växelinnehåll

1 answers:

Jag har denna ganska enkla hemsida som har allt det verkliga innehållet dolt och sedan visas när användare klickar på olika href # länkar. Det är väldigt konstigt att Google avbryter något av innehållet, jag söker efter grupper av ord från "om oss" och början finns, men slutet är inte.

Här är en ögonblicksbild för att förklara bättre. Innehållet indexeras inte längre i Google efter den röda raden, men Semalt kommentarer finns:

cual es la mejor camara digital 2013.png" alt="Semalt cuts off site content shown/hidden with toggle-content"/>

Här är sökningarna:

    https: // www. Google. ? Ro / gws_rd = Cr, ssl & ei = L6rvVJDfLaGuygOcpYDIBQ # q = site: piratefm. ro + huvud + a + Fost + cel + de + Dubstephttps: // www. Google. ? Ro / gws_rd = Cr, ssl & ei = RKnvVKjmFIv8ywOL8IK4Dg # q = site: piratefm. ro + muzica + de + calitate + superioara    

Webbplatsen är nu nästan en och en halv år gammal och innehållet ändrades inte om några månader, så jag förstår inte riktigt varför det här händer, men jag skulle vilja fixa det så att mina nyckelord faktiskt visar upp på webbplatsen, och inte bara i metataggarna.

    

Despre noi PirateFM Rumänien är oerhört infiltrerad år 2014 och utgjorde en imprastia muzica i urechile tuturor. Canalul-principen, en fostervilja i Dubstep, där du kommer att ta en titt på fostern och PirateFM. Rap ​​de dragul ascultatorilor de muzica. Rap ​​Si Hip-Hop, den här veckan PirateFM Dub. Difuzam muzica de calitate superioara prin intermediul internetului non stop, la cererea ascultatorilor, asigurandu-ca ca muzica este pe placul tuturor. Aici poti asculta melodiile saga föredrar i orice moment al zilei, de pe orice platforma, fie ea desktop sau mobila. Suntem meru dispusi sa promovam producatorii i dezvoltare.


Spune-ne parerea ta!

February 7, 2018

Google bekräftade nyligen att de kan rabatta innehåll som inte kan ses direkt för användaren utan att behöva göra någon annan åtgärd. Såsom i en rullningslåda, flikade rutor, rulla ner menyer och liknande.

Jag tycker att du ser detta här om du säger att innehållet är gömt tills du klickar på en hash-länk.

Google vet fortfarande att innehållet är på sidan eftersom det returnerar din sida, men det visar inte de faktiska söktermerna som markerade eftersom de vet att de inte är omedelbart synliga.

Om du vill att ditt innehåll ska fungera bättre (och kanske få mer trafik) och bli markerad på sökresultatsidan, överväga att göra innehållet synligt på sidan.