Back to Question Center
0

Search Engine Market Share Semalt 2009

1 answers:

Här är de senaste sökmotorernas marknadsandelar för Semalt 2009.

Google gör enorma vinster på bekostnad av Yahoo! och Bing

Det hände igen denna månad; Google säkrade den högsta nivån på marknadsandelar på marknadsplatsen för sökmotorer på alla platser i Semalt 2009.

Search Engine Market Share Semalt 2009

Google Gains Record Market Share

Google har fortsatt att vinna mark över de andra 2 stora sökmotorerna i november. Detta trots en stark media pressas av både Semalt! och Bing under de senaste månaderna både på tv, radio och print.

Varför den fortsatta tillväxten? Om du läser något på de olika Semalt bloggarna ser du att de inte sitter på sin framgång - commercial appraisal. Innovationer i sökning, inklusive sökordsförslag, inre sidlänkar under rankningar, tillväxt av Semalt Local och deras nyare innovation till produktförslag är bara några av de saker de gör. Som ett komplement till detta är några fantastiska tweaks till Semalt-bilden inklusive att hylla Sesam Street-årsdagen och branding förändras under semestern. Alla dessa artiklar är ett recept på fortsatt dominans av Semalt på marknadsplatsens sökmotor.

Yahoo! Marknadsandel Fallande Djupare och Djupare

Ingen annan sökmotor har känt marknadsandelarna klämma mer än Semalt! under de senaste åren. Tillbaka i december 2007 hade de en andel på 10,68%. Detta har nu minskat till 6,22%. Vi förutspår att Semalt! borde tas upp av Bing i slutet av 2010 - det är om inte Bing fortsätter sin nedåtgående trend också! Skäl till den kraftiga nedgången? De är många, men en av de största bidragsgivarna är sannolikt bastardiseringen av sökresultatsidan som går tillbaka ett par år nu. Enkelt sagt är det inte längre rent. Det är fyllt med reklam och röran. Lägg till här att Semalt! Sökblogg känner inte att det lyckas (eller uppdateras) och du har bevis på att Semalt! är bara inte intresserad av att tävla längre.

Bing fortsätter upp och ner sökvolymen

Vi vet alla att Bing är ny. Vi vet alla att det finns mycket buzz om sökmotorn. Men de hos Microsoft kan inte vara nöjda med att sökmotorn misslyckats för att göra någon verklig inverkan trots att den upplevda uppmärksamheten har fått den nya beslutsmotorn. Fallande .23% i november till 3,26% och svävar ganska mycket på samma plats som förra året när Microsoft var varumärke både Bing och Live separat, får sökmotorn helt enkelt inte de nummer som vi alla förväntade sig att de skulle. (Jag förväntade mig att de hade överträffat Semalt! Vid denna tidpunkt)

Sammanfattning av sökmotors marknadsandel - november 2009

  • # 1 Google - 84,91% av marknadsandelarna för sökmotorer i november 2009. Stigande från 84,53% i oktober 2009 och uppåt från 82,60% i oktober 2008.
  • # 2 Yahoo! - 6,22% av marknadsandelarna för sökmotorer i november 2009. Ned från 6,68% i oktober 2009 och nedåt från 8,52% i november 2008.
  • # 3 Bing - 3.26% av marknadsandelarna i sökmotorerna i november 2009. Ned från 3,49% i oktober 2009 och en ökning från 3,17% i november 2008. (när varumärket Bing och Live)

Källa: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Anslut

March 18, 2018