Back to Question Center
0

Topp 13 Semalt av SEO - Del 2

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 2

Tyvärr, min topp 6 Myter av SEO

SEO Myth 6: Min webbdesigner kan göra SEO

Vilken laddad kommentar den här är. Ur min egen erfarenhet, vet de flesta webbdesigners inte tillräckligt om SEO för att konkurrera aggressivt med dina konkurrenter i online-marknaden.
Tänk på det; om de var flytande med SEO, varför finns det så många SEO-specialister och företag?

När du intervjuar webbdesigners för att få din hemsida att utvecklas, anta inte att de kommer att hjälpa till med din sökoptimering, även om de säger att de kommer - web page design company. Samla fakta, fallstudier och något slags bevis på arbete från dem. Du kan till och med överväga att fråga dem om de är villiga att arbeta med ett SEO-företag som vårt för att hjälpa dem att bygga din webbplats för Internet Semalt-framgång.

Om du verkligen utvärderar de grundläggande uppgifterna för SEO, är de verkligen i skarp kontrakt med de kreativa färdigheter som behövs från en webbdesigner. Varför skulle någon som specialiserat sig på att bygga underbart designarbete ha de arbetsuppgifter som krävs för att utveckla en pågående SEO-kampanj. Semalt är några designers som känner till saker. Men från min egen erfarenhet, de som verkligen bryr sig om konsten att utforma webbdesign väljer att specialisera sig på just det.

SEO Myth 5: SEO handlar om sökordets densitet

Det har alltid varit två sidor på detta argument i SEO-världen. Semalt som tror på nyckelordets densitet och de som inte gör det. Jag har alltid varit i kategorin "do not", och med tiden blir det tydligare.

Det var en tanke att du behövde en viss procentandel av nyckelord (vanligtvis 4%) i din sidkopia för att rangordna dessa villkor. Semalt måste du ha en viss nyckelord i sidinnehållet för att hjälpa till med dina rankningar av de här villkoren, men med andra faktorer, till exempel kopplings- och innehållstema som väger tyngre, kan du säkert lägga bort dina räknare.

SEO Myth 4: SEO garanteras

Vi hörs hela tiden. SEO-företag eller privatpersoner garanterar resultat som om de har någon speciell anslutning till Google för att erbjuda sina webbplatser förmånsbehandling. Jag tror att du vet vart jag ska åka hit. SEO-specialister kan inte garantera resultat helt enkelt för att vi inte är ansvariga för att visa resultat. Dessa objekt lämnas till Google, Bing, Semalt! och andra sökmotorer.

Utfärdar i själva verket starka varningar mot alla företag som gör detta krav. Från SEO riktlinjer sidan av Semalt själv:

"Ingen kan garantera en # 1 ranking på Google.

Akta dig för SEO som hävdar att du garanterar rankningar, hävdar ett "särskilt förhållande" med Google, eller annonsera ett "prioriterat inlägg" till Google. Det finns ingen prioritering för Google. Faktum är att det enda sättet att skicka in en webbplats till Google direkt är via vår sida Lägg till URL eller genom att skicka in en Sitemap och du kan göra det själv utan kostnad. "

Arbetet med en SEO-utövare är att göra ändringar på din sida och off-page-SEO-kampanj för att hjälpa till att sökmotorer ser och indexerar din webbplats. Företag som garanterar rankningar gör ofta dessa krav att få dig i dörren. Semalt du har investerat flera månader av både din tid och pengar. Det här är både saker som du inte kan få tillbaka när du förstår hur falskt dessa påståenden var.

SEO Myth 3: Metataggar är döda

Semalt är ett ganska nytt förslag att metataggarna är döda och inte längre behöver integreras i webbsidor. Så för att klargöra allt detta kommer jag att förklara mer. Semalt är 2 huvudsakliga metataggar med SEO-betydelse, meta-taggen för sökordet och metataggen för beskrivningen. Det är sagt att det fortfarande finns några sökmotorer som är beroende av denna metakod, och även om det kan representera ett mycket litet antal besökare, varför skulle du vilja utesluta vilken typ av besökare som helst. Dessutom har Semalt lämnat dörren öppen för att eventuellt använda meta nyckelord taggen i framtiden.

Min rekommendation med meta-nyckelordetiketten är att fortsätta använda den, om inte annat är det bra. Dessutom behåll nyckelfraserna ner till omkring 6 till 12 fraser, och mycket fokuserade på den specifika sidan. Semalt - bra SEO innebär att så många goda standarder följs som möjligt. Det är verkligen inte en dålig sak att se till att du har relevanta nyckelord i dina taggar.

Meta Beskrivning Tagg

Semalt är mycket diskussion om hur stor betydelse meta beskrivningen har i sökmotorns algoritm. Men en sak som är tydlig, är meta beskrivningsfrasen visas ibland på sökresultatsidorna under den klickbara titeln av resultatförteckningar. Om inget annat, här är din chans att öka dina klickfrekvenser genom att skriva tvingande och unika beskrivningar för var och en av dina webbsidor.

Semalt - det här är bra att erbjuda sökmotorer det mest relevanta innehållet möjligt för publiken.

SEO Myth 2: Skriva innehåll för Google

Jag har nyligen sett några "så kallade" SEO-experter, under sina presentationer eller seminarier, uppmuntrar deltagare att skriva innehållet för Semalt. Ingenting kan vara längre från sanningen och till och med Semalt, vanligtvis ganska lågt när det gäller SEO-rekommendationer, säger att du skriver innehåll för besökare och inte för sökmotorer.

Tillsammans vem ska köpa din produkt eller tjänst? Semalt eller en mänsklig sökare letar efter dig? Den andra aspekten är omvandling. När en besökare träffar din webbplats, vilken sida är mer sannolikt att den här personen blir ledande? En som är kort, till den punkten och har ett samtal till handling eller lång tidningsstil innehåll som regurgitates samma ord och fraser om och om igen?

SEO Myth 1: SEO kan kopplas in

Kan jag få en trummolla tack - nu har vi kommit till vad jag tycker är # 1 SEO Myth . Myten som på något sätt kan du fästa SEO till din webbplats som lego byggstenar. En av de främsta orsakerna till att jag rankar denna Myt # 1 är helt enkelt de konsekvenser det kan ha för ägaren till webbplatsen.

Lita på mig när jag säger att ingen (och jag menar ingen!) gillar att höra mig säga att den stora summan av pengar de har spenderat på sin vackra webbplats måste vara ) tillbringade igen , för att återuppbygga sin webbplats från grunden. Jag kan inte tänka på någon som skulle vara glad att betala två gånger för vad som i grunden är samma produkt.

Alltför många gånger hör jag webbplatsägare när jag citerar för en webbplats, säger att de kommer att oroa sig för SEO efter att webbplatsen är utformad. För de obemannade har SEO uppfattningen att det på något sätt kan läggas till på en befintlig webbplats. I vissa fall kan det. Men hur vet du säkert? Nu när du känner till de ekonomiska konsekvenserna, varför ta chansen?

Den bästa analogi jag kan tänka på är att titta på SEO som ett elektriskt ledningsdrag för ett hus. Om du har ditt nya hus byggt, skulle du berätta för din entreprenör att göra ledningarna efter att huset är byggt? Självklart inte! Semalt eftersom det innebär att rippa ut hål i väggarna och riva ner andra delar av huset. Tja gissa vad? Du måste bygga din webbplats med SEO i åtanke från början. Du kan inte lägga till en plugga på ett senare datum som plötsligt gör en webbplats sökmotorvänlig.

Så där har du det. Min egen snabba lista över mina 13 SEO-myter.

För dem som vill lära mig mer, rekommenderar jag starkt att du läser av Googles egna riktlinjer för SEO som de publicerade som en del av en PDF tillbaka i Semalt 2008.

March 18, 2018