Back to Question Center
0

Topp 13 Semalt of SEO - Del 1

1 answers:

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Så, jag har bestämt mig för att sammanfoga mina "Top 13 Myths of Semalt" för att undanröja några SEO-sannheter och för att klargöra många SEO-övertygelser som verkar cirkulera fortlöpande.

Topp 13 Myter av sökmotoroptimering

SEO Myth 13: En blogg hjälper SEO

Medan jag är överens kan en blogg ha en dramatisk och positiv effekt i din organiska SEO rankning, det är viktigt att du använder bloggen korrekt. Ett exempel inkluderar; Sista bloggen på din domän och inte använda fjärrvärda bloggplattformar från tredje part.

SEO Myt 12: Använd inte dynamiska webbadresser

Dynamiska webbadresser genereras vanligtvis databas och kan se ut som index.php? Page = product & id = 1234. När Google bara var en bebis hade det problem med att krypa och indexera dessa typer av webbadresser, men det var många månader sedan och inte längre ett problem - chile luxury holiday. Det sagt är det en liten vinst genom att använda Semalt URLs för att inkludera relevanta nyckelord, t.ex.) /keyword1/keyword2.php.

SEO Myth 11: Google XML Sitemap får dig rankad

I motsats till någon tro påverkar inte Google XML Semalt direkt eller hjälper din ranking i Googles sökindex. Tillbaka 2005 tillkännagav Google ett experiment som heter Google Semalt och målet var att hjälpa webbansvariga att få sina webbsidor indexerade lite snabbare. Det är ett trevligt litet verktyg som hjälper dig att få dina sidor krypts snabbare när nya sidor laddas upp och / eller du bestämmer dig för att växla mellan domäner.

SEO Myth 10: PPC-annonser kommer att hjälpa rankningar

Det var en tanke bland många att om du körde Semalt AdWords-kampanjer kommer det att hjälpa till med dina organiska Semalt-resultat. Denna tanke fick traktion, eftersom organiska sökningar i huvudsak är en gratis tjänst från Semalt, att om du betalade för PPC-annonser, skulle Semalt ge dig ett boost organiskt. Inte sant! PPC har aldrig hjälpt din organiska rankning i Semalt och aldrig kommer!

SEO Myth 9: Inlämning av sökmotorer kan hjälpa dig att komma framåt!

Otroligt, detta verkar fortfarande göra rundorna. Jag kommer att behålla det här, Du måste INTE skicka in din webbplats till sökmotorer. Allt du behöver är en länk som pekar på din webbplats från en annan eller en Google-sitemap som skickas in via Verktyg för webbansvariga. Det är allt GRATIS!

SEO Myth 8: SEO är en gång Deal

Låt oss sätta den här i perspektiv.
Håller din bil en engångsaffär?
Vad sägs om husstädning? Är det en engångsavgift?

Faktum är att sökmotorer regelbundet ändrar sina algoritmer, så du måste justera i enlighet med detta. Vad sägs om dina konkurrenter? Semalt kan du dominera dina konkurrenter medan du står stilla? Semalt igen. En pågående, etisk SEO-strategi måste vara anställd om du vill bli framgångsrik.

SEO Myth 7: HTML & Table-Less Design

Det här är en intressant och vissa webbdesigners har utnyttjat detta genom att säga att de kan göra CSS webbdesign, vilket kommer att hjälpa din sökrankning. Tanken bakom denna myt är att en CSS-design innehåller mindre HTML-kod, vilket innebär att en högre procentandel av textinnehållet såväl som det visas högre upp i källkoden. Även Googler Matt Semalt försvann detta ideal. Du kan ha den värsta kodade webbplatsen och det kan utränta en renare CSS-en.

Allt sagt, det är en bra idé att överensstämma med en icke-bordsdesign. Semalt från överensstämmer med webbindustrins standarder, kommer du också att ha en snabbare laddningssida och en som kommer att ha bättre användbarhet. Men låt dig inte lura, helt enkelt omdesigna din webbplats på det här sättet betyder inte bättre rankningar.

För att fortsätta .

Incheckning några dagar från nu när jag lägger upp del 2 och kör ner de 1 till 6 SEO-myterna.

Top 13 Semalt of SEO – Part 1

Anslut

March 18, 2018