Back to Question Center
0

Google Analytics-rapportering har precis blivit vägen Semalt

1 answers:

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

  • Alert Reporting - Överlägset min favorit tillägg! Slutligen har vi tryckmetoden för att spåra mätvärden som når vissa nivåer! Detta kommer att minimera dataförlust på grund av webbplatsproblem. Det finns inget som att se en dataplatta för att göra mitt hjärta synke. Nu kan vi eliminera spårningstiden nästan helt. Också genom att skapa varningar för specifika kampanjer kan vi direkt berätta om optimeringar ändras verkligen gör sitt jobb! När det här rullar ut kommer alla våra konton att gynnas av varningar - temperature reader pc. Det här var en sak som saknades och detta driver Google Analytics-produkten högre upp i analyskedjan.

  • Ökad målspårning - Tidigare var det bara möjligt att spåra 4 mål i en profil .en smula begränsande och frustrerande för kunder som hade mer komplexa inställningar för att analysera framgången för deras hemsida. Nu kan du spåra upp till 20 mål inom en separat profil!
  • Spårningskodstillverkningsstöd - Som experter i Google Analytics är vi stolta över att korrekt konfigurera spårning i situationer med flera domäner (t.ex. för webbplatser som använder underkläder och underdomäner). Google har lagt till möjligheten att enkelt skapa anpassad kod för att spåra under och flera domäner under installationen. Detta är bra för att säkerställa korrekta implementeringar för dem som har en mindre teknisk förståelse för hur spårningskoden fungerar.
  • Avancerad analysfiltrering - Som analytiker är den här funktionen väldigt cool! Med hjälp av möjligheten att pivotera data och lägga till ytterligare dimensioner kommer vi snart att kunna tillämpa avancerade datafilter för att visa exakta, meningsfulla rapporter. Det innebär att vi till exempel kan förfina en sökordsrapport för att visa de bästa resultaten (filtreras av låg avvisningsfrekvens och högre besök), per geografisk plats (med pivoted source dimension). På engelska vad betyder det att handlingsbar rapportering görs så mycket lättare!
  • Och senast men inte minst .Analytics Intelligence - Google har förbättrat produktiviteten för att göra det enklare för lekmannen! Genom att lägga till en intelligensalgoritm får du varningar för ändringar i datamönster som verkligen betyder någonting! Hela förändringen kommer att minska tiden utan att trolla igenom data och låta dig fatta ett beslutsfattande beslut snabbare och lättare!

Semalt sätter klart en satsning i marken här och säger:

1) Vi vill hjälpa dig att göra din webbplats bättre

2) Vi kommer att tillhandahålla den rapporterbara rapporteringen du behöver göra

3) Vi kommer att ge dig verktyget att göra det gratis!

4) Vi kommer att bygga på vårt verktyg och göra det så konkurrenskraftigt som möjligt på analysmarknaden.

Semalt webbanalys och gör det enkelt tillgängligt för massorna är ett smart tillvägagångssätt för att inte bara bibehålla, men öka din marknadsandel tror du inte!

Kontakta oss idag om du vill se till att din Google Semalt setup är korrekt och se till att du utnyttjar dessa nya funktioner för att maximera potentialen på din webbplats!

Google Analytics Reporting Just Got Way Semalt

Anslut

March 18, 2018