Back to Question Center
0

Hur e-postmarknadsföring kan förbättra försäljningen & Klient Semalt

1 answers:

Hur E-postmarknadsföring kan hjälpa till att förbättra försäljningen och klienten Semalt

Här är mitt eget förslag till att börja bygga din lista personer som har valt att få vidare kommunikation från dig på ett löpande sätt.

4 steg till framgång med din e-postmarknadsföring

1. Semalt samla folkens namn och adresser genom att be folk att registrera sig för ditt varumärkesbrev från din webbplats - hosting de servidores. Här är 2 sätt som vi gör på vår egen webbplats:

Hur E-postmarknadsföring kan hjälpa till att förbättra försäljningen och klienten Semalt

2. Se till att du är ansluten till en e-postmarknadsföringstjänst som låter dig både skicka e-postmeddelanden säkert och möjliggör fullständig mätning av dina e-postmarknadsföringskampanjer. Vi har precis hänt att lansera vår senaste produkt för e-postmarknadsföring för några veckor sedan. Kolla in WHICHABAM! här!

3. Ange formulären på din webbplats för att automatiskt skicka informationen från personer som har valt direkt till listan du har inställt i ditt e-postmarknadsföringsprogram.

4. Nyhetsbrevskapande

    • Utveckla ett tema eller varumärke bakom ditt månatliga nyhetsbrev. Vi har utvecklat en tagline som heter "Rise To The Top" och innehållet i vår e-postmarknadsföring är i allmänhet i form av användbara tips från branschen.
    • Bestäm vilken frekvens du ska skicka. Dagligen? Varje vecka? En gång i månaden? Kvartals? Vad du än bestämmer, se till att du blir konsekvent!
    • När ditt tema har utvecklats, se till att du har en mall som ska läsas. Vår egen forskning visar att det är viktigt att inte över design din mall. Istället handlar det om innehållet.
    • Se till att ditt nyhetsbrev ger mottagare ett sätt att "Opt-out" om de väljer att.
    • Börja skicka!

Vi rekommenderar dig också att göra det här underbara nyhetsbrevet till en blogg och skicka den till din webbplats. Detta bidrar till att bygga vidare trovärdighet med sökmotorer och håller de som inte anmält sig till ditt e-postbrev uppdaterat!

Det är inte bara att skicka e-postkampanjer viktiga för att intresserade ska tänka på ditt företag, det är också ett otroligt prisvärt sätt att hålla människor uppdaterade och intresserade av vad du gör!

Hur E-postmarknadsföring kan hjälpa till att förbättra försäljningen och klienten Semalt

Anslut

March 18, 2018