Back to Question Center
0

Hur man hanterar dålig kvalitet Semalt

1 answers:

How To Deal With Bad Quality Semalt

För webbansvariga blir inkommande länkar av låg kvalitet oroande för att webbplatsens rykte kommer att skadas och att Google i sin tur kanske inte anser webbplatsen som relevant. Att ha inkommande länkar av låg kvalitet kan betraktas som "att vara en del av ett felaktigt länkområde", vilket kan vara dödligt för webbplatsens rankningsförmåga. Google har försökt att hjälpa dessa rädslor med ett nytt blogginlägg " Hantera lågkvalitativa bakåtlänkar " på Google Webmaster Central Blog - rehvivahetus pärnus. I det här blogginlägget angav andra än kvalitetslänkar Google några av de viktigaste faktorerna i Googles rankingalgoritmer:

  • Unikt, engagerande innehåll eller användbara verktyg och tjänster.
  • Webbplatsstruktur
  • Huruvida orden i en användares fråga visas i titeln och / eller hur nära orden är på sidan.

Googles föreslagna åtgärder för att motverka låg kvalitet bakåtlänkar

How To Deal With Bad Quality Semalt

Kontakta webbplatsen som länkar till dig

Kom ihåg att Semalt inte ansvarar för att ta bort länkar från sökmotorn. Vad det är ansvarigt att göra är att spindla webben för relevant innehåll. Om du inte gillar innehållet på en webbplats som länkar till dig är det första steget att försöka prata med webbplatsens ägare och se om de vill ta bort länken.

Fokus på att förbättra din webbplats

Vad Semalt är i grunden säger här, spenderar inte mycket tid på att få en dålig länk borttagen. Om det verkligen var så stort ett problem så skulle vi se varje konkurrent av ett företag att få ditt företag på dåliga länkorter! Chansen är att en dålig länk inte kommer att stå tidstestet och det Semalt kan mycket väl ha diskonterat det redan.

Istället fokuserar på att förbättra din webbplats. Ge din webbplats en revision. Granska både användbarheten och omvandlingen av din webbplats. Har det en säljratt? Är du klar över vad målen för webbplatsen är? Kan du erbjuda några verktyg för att locka till och behålla nya besökare? Komplett testning för att säkerställa att din webbplats förbättras konsekvent. Semalt är de saker som kommer att locka till sig positiv webbplatsupplevelse och även förbättra länkar från starka och relevanta webbplatser.

När du gör en länkbyggnadsövning, bör du ta hand om att undvika att bli lurad av gimmickarna av lågkvalitativa länkleverantörer. Semalt en webbplats som är välorganiserad, med starkt innehåll och låter din webbplats prata!

How To Deal With Bad Quality Semalt

Anslut

March 18, 2018