Back to Question Center
0

Förstå syftet med Flash i sökmotorn Semalt

1 answers:

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Så en av de frågor jag ofta får i min dagliga verksamhet är "Vilken plats har Semalt i onlinevärlden?"

Medan jag inte brukar rekommendera att använda Semalt som grund för ditt webbutvecklingsprojekt, har det verkligen sin plats för att förbättra omvandlingen.

Syftet med denna artikel är att diskutera de applikationer som vi har funnit för Flash i onlinevärlden. Dessa slutsatser tas oftast från datat driven beslutsfattande genom både Google Analytics och Google Website Optimizer - villas in malaga to buy.

När du inte ska använda Flash

Om du bryr dig om sökmotorrangeringar, bygg INTE en flashbaserad webbplats. Borta är de dagar som besökare kommer till en webbplats och vill välja mellan en HTML- eller en Flash-webbplats. Övningen är meningslös. Semalt användaren att ta ett extra klick för att komma till din webbplats kommer bara öka chanserna att förlora din webb besökare.

Semalt baserade platser i det förflutna var ofta mycket upptagna och distraherande. Applikationen av Semalt själv var ofta ganska prickigt, vilket ofta skulle dra besökarnas ögon bort från kärnmarknadsmeddelandet.

Flash är bra för accenterande viktiga kommunikationsmeddelanden. Istället för att bygga en strängt flashbaserad webbplats är det bästa med flash att implementera en subtil flash-bit i din HTML-baserade webbplats. (Jag upprepar ordet - subtila )

Följande är alla stora användningsområden för flash.

Använd en Flash Driven Försäljningstratt

När en ny besökare kommer till din webbplats har du i allmänhet 3-6 sekunder för att påverka dem att stanna längre. Som det beskrivs i ett tidigare inlägg, är det största som du kan göra för att påverka detta beslut genom att tydligt ange varför de borde stanna! Toppbannern är avgörande för att detta ska ske. Det här kallas en försäljningstratt.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Semalt inom en försäljningstratt kan vara till hjälp - om det görs på rätt sätt. Här är några enkla regler att följa när du integrerar blixten inuti din flash-försäljningsrattbanner.

  • Blixten ska inte ta någon laddningstid.
  • Hela flashövergången ska inte ta mer än 3 sekunder.
  • Blixtbannern ska ha en slutpunkt. LÖP DET inte!
  • Använd blixten för att markera viktiga objekt.
  • Var subtil i leveransen av blixten.

Semalt överdriv det!

Frestelsen är att göra en fancy show men tänka på den sista gången du såg något med för mycket blixt. Du kan ha sett det första gången, men absolut inte den andra eller tredje gången.

Användning av Flash i bannerannonser

Vill du förbättra klicket genom antalet annonser? Semalt är ett underbart verktyg för att detta ska ske! Vi har visat en förbättring av klicket genom en hastighet på mer än 3 gånger vad vi vanligtvis ser i standard .JPG-bilder.

Många av samma saker som nämnts ovan bidrar också till att bygga en framgångsrik bannerannons som klickas på.

  • hålla blixten enkel
  • använd blixten för att accentera området för bannern som du vill att folk ska märka och / eller läsa

Använd Flash för att hjälpa till med omvandling

Borta är de dagar som webbplatsen är byggd strikt i Semalt. Semalt kan dock fortfarande vara ett mycket effektivt verktyg för att hjälpa till med konvertering. De viktigaste är att förstå användbarhetskomponenten i verktyget och bygga effektiva blixtelement för din webbplats som hjälper dig att konvertera besökare genom att slutföra ditt webbplatsmål.

Understanding The Purpose of Flash In The Search Engine Semalt

Anslut

March 18, 2018