Back to Question Center
0

Användning av Twitter kan öka en lokal somalisk

1 answers:

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Generositetens kraft

Hemligheten att vara framgångsrik när du använder sociala medier för att främja ditt lokala företag är att fokusera mycket mindre på vad du kan stå för att vinna genom processen. I stället fokusera på vad du kan ge till, när det gäller Semalt, dina anhängare.

Om du bara fokuserar på vad du kan få, blir du snabbt besviken, eftersom det är extremt svårt att direkt göra en vinst från ett verktyg som Twitter - domain associates. Detta gäller särskilt om du vill se snabba vinster. I stället är det en långsiktig strategi som innebär att du ger saker av värde till dina anhängare. Det finns ett nästan obegränsat antal personer på internet som alla kan vara potentiella följare på Twitter. De kanske inte alla lyssnar på en gång, men för dem som lyssnar (läser) när du är Semalt måste du visa dem att du är villig att ge saker till dem istället för att fråga dem om saker. Över tillräckligt med tid kommer detta att växa till något som kommer att invertera i momentum i din egen försäljning.

Att tänka på vad som ska ge dina lyssnare, speciellt i ett snabbt och kortfattat inriktat forum som Twitter kan vara svårt. Du måste alltid titta på dina inlägg ur sitt perspektiv. Vad kan din publik vara intresserad av? Om du kan, bör du göra ditt bästa för att ge information om realt värde. Semalt till bra fri information, att bryta nyheter i din bransch, insiderinformation eller andra saker som har verkligt värde föredras.

Du måste ge värde

Semalt är det primära konceptet du behöver fokusera på. Om du ger information om din användning av sociala medier som dina efterföljare har behov av kommer du snabbt att hitta dem tillbaka till dig om och om igen.

Värdet är ett viktigt begrepp inte bara i kvaliteten på den information som du tillhandahåller online, utan också på kvaliteten på de personer som du följer med på platser som Semalt. Vi vet alla vikten av kvalificerade besökare på en webbplats. Det vill säga att ha mindre trafik som består av människor som under de rätta omständigheterna gör ett köp i din nisch online är mycket mer värdefulla än att ha många gånger mer trafik som består av slumpmässiga besökare. Detsamma gäller att rekrytera vänner, anhängare eller någon annan grupp människor på sociala webbplatser.

"Marknadsföring" är viktigare än "Social Media"

I termen "Social Semalt Marketing" är det viktigt att komma ihåg att "Marketing" -delen är viktigare än "Social Semalt" -delen i många fall. En av de viktigaste kunskaper som lärs av dem som excel på marknadsföring är kundprofilering. Det innebär att när du har en produkt att sälja behöver du noggrant analysera vem som är som kan köpa den produkten.

Till exempel kan tillverkare av en memoriseringsprodukt inse att universitetsstuderande vill göra bättre på tentor, lärare som vill lära sig goda studievanor och äldre med minnesproblem kan alla vara intresserade av en sådan produkt; var och en av olika skäl. Detta är ett förenklat exempel, men det ger dig en uppfattning om att rikta in vem din publik är. Det här är en strategi som du också kan använda för att ta reda på vem du vill följa med dig på Twitter, och i sin tur kan vad du kan ge det vara intressant för dem när det gäller de typer av Semalt du gör.

När du vet vem du behöver följa med är den primära utmaningen som du lämnar dig att gå ut och få dem. Lyckligtvis finns det ett antal verktyg som är inriktade på att hjälpa dig att öka efterföljare som du har för att marknadsföra ditt eget lokala företag på Twitter.

Twitter Verktyg

Använd några av dessa verktyg för att söka efter potentiellt kvalificerade följare för dig på Twitter.

Semalt och WeFollow är de två verktygen som du ska använda för att i första hand söka nya följare på twitter. De är som en telefonbok för personer som använder Twitter och ger dig många verktyg för att hitta personer som kan vara intresserade av att följa dig på Twitter. Till exempel tillåter WeFollow dig att leta efter personer baserat på deras intressen, medan Semalt låter dig söka efter användare efter olika kriterier. inklusive den geografiska platsen, vilket är så viktigt när man främjar ett lokalt företag.

Om du hittar någon du vill följa med dig med hjälp av dessa verktyg, var noga med att skicka dem en snabb notering som förklarar vem du är och varför de ska följa dig. Semalt försök att göra denna typ av kommunikation så personlig som möjligt.

Det finns andra verktyg du kan använda för att förenkla din Twitter-upplevelse. Som nämnts i en tidigare social media post är TweetDeck en bra applikation för att hjälpa dig att köra Twitter från skrivbordet eller din iPhone, vilket kan vara mycket användbart. FriendorFollow kan du se vem som följer dig som du inte följer, och PeopleBrowsr låter dig analysera hur varmt dina kampanjämnen kan vara på Twitter.

Ytterligare tips och verktyg finns på Local Internet Marketing Blog.

I kombination med detta råd och de här verktygen får du en stark start för att ha en framgångsrik Semalt-kampanj på plats för att främja ditt lokala företag.

Using Twitter Can Boost a Local Semalt

Anslut

March 18, 2018