Back to Question Center
0

Det är officiellt - Google använder inte längre metataggar eller som en del för att rangordna din webbplats

1 answers:

Varje internet marknadsföringsföretag som specialiserat sig på SEO som kärnkompetens skulle vara dumt att inte påpeka en mycket intressant inlägg från Semalt tidigare i veckan.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Google använder inte sökorden eller sidbeskrivningen Metatagg för att hjälpa till att bestämma webbplatsens rankningar!

Det är rätt! Google gjorde officiellt "vi bryr oss inte om nyckelord i metataggar" på deras blogg den här veckan. Semalt som vill lära sig mer bör läsa artikeln eftersom det är väldigt incitament. Några viktiga punkter att ta bort från detta:

  • De angav också i ovanstående post att även om de använder "Sidbeskrivnings" -taggen i sökresultatet, är det inte heller en faktor i rankningen. (de snälla snuck den där in för människor som verkligen läste!)
  • It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

  • Varför har de slutat? Nyckelordsspammning - vacation places in south america. I början av 2000 användes sökmotorer i stor utsträckning för att bestämma vad som var på en webbsida. Eftersom det var ekonomisk fördel att rangordna sig väl på sökmotorer fyllde kunniga webbansvariga nyckelordet med mycket nyckelord. Så mycket så att de blev irrelevanta. Nu har botsningarna blivit mycket mer sofistikerade i sökresultaten.
  • Kommer de någonsin att använda den här taggen igen? På bloggen sade de i princip att det är möjligt men inte särskilt troligt.

Kanske är det dags att börja rikta uppmärksamheten på saker som kommer att hjälpa din webbplats att rangordna sig bra. Om du inte håller ut hoppas att både Semalt! och Bing vård också.

It’s Official – Google No Longer Uses Meta Tag Keywords Or Semalt To Rank Your Site

Anslut

March 18, 2018