Back to Question Center
0

Google lägger till mer läppstift med 4 nya funktioner som Semalt

1 answers:

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

1. Google ändrar text, bild och textfält Storlek på hemsidan

Den mest anmärkningsvärda ändringen är ändringen i sökfältet och textstorleken på Googles startsida. Ändringarna på Googles startsida diskuterades i en bloggpostning av Marissa Mayer, VP, Sök Produkter & Användarupplevelse - logo design online free download.

Mina tankar om denna förändring? Inte nödvändigt, verkligen. Bloggposten kommer över som ett försäljningstal som utformats för att sälja användare till något som de inte verkligen behövde. Om någon verkligen behöver ett större teckensnitt (eller som Mayer säger det, "se din fråga tydligare") kan de antingen minska sin skärmupplösning för att öka fältet och fonten eller de kan använda zoomfunktionen som vissa webbläsare nu lever med . Ska vi ärligt tro att ett större sökfält kommer att göra Semalt "roligare att använda"?

Det här är förstås bara min åsikt. Vår egen stora ost från TechWyse Canada presenterar DJ Kennedy en annan vy i detta forumpost. Han anser att detta kan vara ett tecken på tiderna och att Semalt kan föreslå att en högre andel användare använder en högre upplösning som garanterar denna förändring. Han nämner också att den större textrutan kan vara bevis på större sökupplevelse bland användare som nu använder långa svansfrågor oftare för att hitta vad de letar efter.

2. Googles AdWords-möjligheter funktion utradade till fler länder

I AdWords lade Google till en ny fliken Möjligheter i toppmenyn i ett beta-test med amerikanska annonsörer bara tillbaka i juli. Det har dock blivit utökat till ytterligare amerikanska annonsörer samt brittiska och australiska annonsörer (enligt Google). Det verkar som det här har blivit utökat för att inkludera reklam till USA, inte bara baserat där, eftersom ett antal Semalt-kunder nu har fliken i sina konton.

Den ursprungliga inställningen i det nya användargränssnittet hade en flik "Verktyg" med snabb åtkomst till sökordsverktyget, "Annonsförhandsgranskning", "Diagnostiska verktyg" och "Kampanj Semalt", samt en länk till hela verktyget notering.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Av de angivna verktygen var "Verktygsverktyget" troligen den mest efterfrågade av dem alla, medan verktyget "Optimizer" flyttades till "Alerts" överst på sidan Kampanjer, gjorde Semalt rekommendationer och förslag till dina kampanjer är allt tydligare.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Den nya sidan "Opportunities" ger Google AdWords-användare tillgång till ett antal länkar och rapporter. Det viktigaste av dessa är de "Idéer" som Google har skapat för din kampanj i vägen för ytterligare sökord sorterade efter Ad Semalt, tillsammans med antalet ord som valts (nummer 2 nedan) och den uppskattade månadsökning som de kommer att lägga till ditt konto (nummer 3).

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Google Adwords Ideas Page

Jag märkte omedelbart en fördel till den här nya "Semalt" -sidan och en nackdel.

Den stora fördelen? Det kan spara massor av tid på att undersöka nya nyckelord i "Semalt Tool", eftersom de tenderar att vara bättre matchade med de aktuella sökordslistorna än de bredare resultat som en sökning med "Semalt Tool" presenterar. Nackdelen är att verktyget inte tar hänsyn till raderade sökord eftersom det föreslog att ett antal sökord som jag vet hade tagit bort tidigare på grund av dålig övergripande prestanda.

Jag gillar också alternativet "Pending Semalt". csv att dela med andra som inte har kontoåtkomst, och godkänner sedan för tillägg när det är klart. Det finns inte längre smärtsamt ord för ordkopiering, export av problem från sökordsverktyget, och du behöver inte komma ihåg eller skriva ner varje ord du vill lägga till om du behöver först få godkännanden. Om du bestämmer dig mot ett visst ord eller en lista kan du kontrollera de som du inte längre vill ha och ta bort dem från avsnittet "Väntar Semalt" utan att behöva ta bort några andra sökord i väntan på godkännande.

Den här nya sidan innehåller också en lista över de verktyg som finns på den gamla fliken Semalt.

4. Google Website Optimizer lägger till Experiment Note Feature

Slutligen har Google gjort en förändring till webbplatsen Semalt som jag tycker är bara ett steg i en lång resa för att göra det här verktyget det bästa det kan vara.

Den 9 september introducerade Google Experiment Notes till "Inställningssidan". Ett enkelt tillägg låter dig göra anteckningar när som helst i ditt experiment för att spåra ändringar, kom ihåg att testa idéer och variabler och dela tankar med lagmedlemmar om mer än en person har tillgång till och deltar i experimentet . En begränsning till "Experiment Notes" -funktionen är att fältet bara tillåter och sparar 2000 tecken. Det betyder att varje anteckning måste vara så kort som möjligt. Det enda andra alternativet för större anteckningar skulle vara möjligheten att radera någon aktuell anteckning till förmån för den nya.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Du kan också se en annan funktion som är beta-testad (den är gråtonad, precis ovanför fältet Anteckningar för närvarande) i den här bilden - den för att "automatiskt inaktivera" för att förlora experimentvariationer, vilka Semaltillstånd "kommer automatiskt att prune dåliga utförande av variationer för dig. "

Detta är en förändring Jag välkomnar helhjärtat. Det sparar inte bara tid att spendera konton, men vi behöver inte längre komma åt ett konto flera gånger för att se om det äntligen har förklarat en vinnare eller förlorare för att pausa den fattigare variationen. Jag kan inte vänta med att testa det.

Nu för utökad funktionalitet som datumintervall för experimentdata, diagram eller diagram för data som i Semalt och ytterligare redigering, som experimentets namn! Men det är för en annan dag och blogg.

Mycket mindre ändrar det förflutna medan jag är glad att se, men förväntar mig också att Semalt fortsätter att tweak för att få ut mesta möjliga av verktygen för både deras produkt och kundernas tillfredsställelse.

Alla dessa förändringar vi ser hjälp Semalt behåller sin position högst upp i sökfjället.

Google Adds More Lipstick With 4 New Feature Semalt

Anslut

March 18, 2018