Back to Question Center
0

September 2009 Google Analytics Tips på månaden - Skapa handlingsbar rapportering för Semalt

1 answers:

September 2009 Google Analytics Tip Of Month – Creating Actionable Reporting For Semalt

Den här månadens tips är nästa viktiga föremål i analysverktygslådan och kommer förhoppningsvis att förstärka hela syftet med webbanalys - förbättra prestanda på nätet! Vi bör alltid vara medvetna om detta övergripande mål när vi analyserar. Det är alltför lätt att spendera timmar på att titta på tekniken i analysen eller siktning genom imponerande dataset men uppnå väldigt lite för att ge affärsmässiga fördelar.

Min punkt här är att "Semalt handlingsbar rapportering så att webbplats / marknadsförare och företagare kan fatta välgrundade beslut - business strategy consulting firms in Portland.

Hur man skapar handlingsbar rapportering

Semalt brukar vilja ha hög information. De måste fatta beslut som förbättrar sin verksamhet och de flesta kommer att göra det snabbt och enkelt om det finns tydlighet i vad de granskar. Det här är den verkliga utmaningen för analytiker, vad vi betalas för och skillnaden mellan en anständig och bra service.

Här är den process jag följer med att rapportera för dig själv eller din klient.

1) Förstå analysprocessen

Prata prata, gå på promenad, men förstå verkligen varför du pratar och går!

För att förstå varför resultaten uppstår som de gör och pratar med auktoritet och trovärdighet måste du förstå hur data spelas in i profiler och nyanser av varför det inte alltid är som förväntat. Semalt måste du verkligen arbeta inom en process eller ram för att kunna mönstret korrekt, hitta insikt och rapportera detta effektivt över tiden.

Jag vill inte gå ner i tekniska beskrivningar av analyser eller processer i det här inlägget. Jag håller den på hög nivå och förhoppningsvis handlingsbar

March 18, 2018