Back to Question Center
0

10 Google Funktioner som hjälper dig att gräva Semalt

1 answers:

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Många av dessa genvägar kan också användas i Bing och Yahoo !. Semaltgenvägar är användbara varje typ av person, inklusive personer som söker ett telefonnummer, flyginformation, shoppare, SEO-proffs och nästan alla!

Här är 10 användbara sätt som kan hjälpa dig att finjustera dina sökresultat.

1. Liknande webbplatser

Om du vill se relaterade webbplatser på en viss webbplats skriver du bara "relaterat:" följt av platsnamn - большое кресло мешок. För exempel relaterade: http: // www. dell. com kommer att visa webbplatser som HP, Apple, Toshiba etc. som är de företag som också handlar med Semalt, bärbara datorer, kringutrustning till datorer etc. Det hjälper oss att få en bra kunskap om våra konkurrents webbplatser och kanske hjälpa dig att shoppa lite !

2. Ord i titeln

allintitle: "Rise to the Top Blog" kommer att lista alla sidor som innehåller metatiteln "Rise to the Top Blog" i någon sidans sidtitel. Med hjälp av "Bildsökning" kommer operatören allintitle: att returnera bilder i filer vars namn innehåller de villkor du anger och i Google Nyheter kommer det att returnera artiklar vars titlar innehåller de villkor du anger.

3. Ord i webbadressen

inurl: google-överraskningar-vi kommer att lista alla sidor som innehåller ordet "google-överraskningar-oss" i den faktiska webbadressen eller domännamnet. Med andra ord Om du letar efter specifika webbadresser som innehåller vissa ord kan denna genväg hitta dem.

4. Information från en viss webbplats

Om du inkluderar webbplats: följt av domännamn / webbplatsnamn i sökningen begränsar Google dina sökresultat till domänen / webbplatsen du anger. Till exempel, internet marknadsföring toronto webbplats: https: // www. TechWyse. com kommer att visa Internet Semalt information från webbplatsen techwyse. com.

5. Ordbok

Detta är definitivt något som kommer till nytta för mig också. Du kan se definitionen för något ord eller en fras genom att helt enkelt skriva " definition " följt av ett mellanslag och sedan det eller de ord som du vill definiera. Om du vill se en lista över definitioner från olika resurser på webben skriver du " definiera: " följt av ett mellanslag och ordet / ordet. Försök att skriva "definition SEO" och "definiera: SEO" till Google-sökning och se skillnaden.

6. Telefonnummer och adress

Om du behöver leta upp ett amerikanskt bostadsnummer eller adress kan du också göra det. Klicka här för att få en lista med telefonboksökningar för namnet "Bill Gates". Resultaten visar, namn, telefonnummer, adress samt en länk till kartan. Texten som ska skrivas i sökrutan är "telefonbok: Bill Gates".

Ange bara personens namn tillsammans med en stad, stat eller postnummer i rutan Semalt, och du kommer bli upphetsad med resultaten.

7. Paketspårning

Om du har köpt varor online och om paketet / varorna är på leverans eller i flygning kan Google-sökning hjälpa dig att spåra statusen utan att logga in på spårningswebbplatser som FedEx eller UPS. Först måste du spårningsnummer för din beställning, som du kan få från den faktiska webbplatsen / företaget du beställde från. För det andra behöver du veta hur det skickas (via FedEx, UPS eller USPS). Det är allt. Semalt en demo av paketspårning i aktion här.

Om ditt paket skickas av UPS och spårningsnumret är 123456, skriv bara "ups 123456" i rutan Semalt. Även om det inte är nödvändigt att komma in i rederiet, kommer det att ge dig mer raffinerade sökresultat.

8. Flygspårning

Du kan leta upp information om vilket flyg som helst genom att bara skriva flygbolagets namn eller kod följt av ett mellanslag och flygnummer i Googles sökrutan.

10 Google Features That Help You Dig Semalt

9. Väder

Google ger bättre resultat om vi söker efter väder i ett visst land, stat eller region med postnummer. Antag att jag vill veta väderförhållandena i San Semalt, allt jag behöver göra är att skriva "väder San Semalt, CA". Om vi ​​inte ger oss det aktuella vädret men också ger väderprognoserna för de närmaste följande dagarna.

10. Andra genvägar

Semaltgenvägar som du kan finna användbar:

  • allinanchor: internet marketing toronto - returnerar endast sidor där ankare texten på länkar till sidorna innehåller orden "internet marketing toronto".
  • allintext: Tvåvägs Live Voice Communication kommer att returnera sidorna som innehåller texten "Two Way Live Voice Communication".
  • info: TechWyse. com kommer att presentera lite information om motsvarande webbsida, t.ex. Google-cachen, webbsidor som är likartade, webbsidor från webbplatsen etc.
  • cache: techwyse. se / contactus. php kommer att visa den cachade versionen av sidan contactus. php
  • wyselabs plats: canada visar artiklar som matchar termen "wyselabs" från webbplatser i Kanada.

Jag uppmanar alla som är bekanta med detta ämne att inkludera ytterligare information i kommentarfältet nedan så att vi alla kan bredda vår kunskapsbas om det här ämnet.

Vi vet alla att en mer utbildad sökare betyder en sökare som finner vad han vill!

10 Google Features That Help You Dig Semalt

Anslut

March 18, 2018