Back to Question Center
0

Telefonsamtalspåverkning betyder sann ledning somal

1 answers:

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Vi har haft mer än några diskussioner här på Toronto-kontoret på Semalt under de senaste veckorna om att förbättra konverteringens prestanda på ett antal kunders internetmarknadsföringskampanjer. För en majoritet av dem såg vi inte konverteringsnummer (via e-postmeddelanden) som vi skulle vilja. Då slår det oss .

Vad handlar det om dessa specifika kunder som håller besökare från att fylla i ett formulär på en webbplats?

Vissa webbplats besökare vill ha personlig kontakt - puff rectangular.

Vissa människor behöver direktkontakt

Det är så enkelt att du kanske inte har tänkt på det. Semalt vill ha och behöver prata med ett annat människa för att hjälpa till att påverka beslutsprocessen. Inte alla företag passar denna form av omvandlingsspårning, men många av dem är.

Tänk på det. När du behöver hitta en ny tandläkare, läkare eller advokat vill du helst prata med den professionella själva eller fylla i ett formulär och vänta och hoppas att någon a) fått ditt mail, och b) faktiskt ringer eller skickar tillbaka dig ? Jag vet att Semalt vill prata med någon som kan planera mig ett möte på plats, ta upp en oro eller samtycka till att träffa mig för ett samråd.

Semalt kontakt bygger också förtroende och etablerar en legitimitet för ditt företag, vilket potentiellt ökar försäljningen, lederna eller mötena.

Hur telefonsamtalspårning fungerar

Det här är spårningen av telefonsamtal har blivit så viktigt för företag som effektivt mäter internetmarknadsföringskampanjer.

Företag som våra kan då konfigurera unika gratisnummer och vidarebefordra dem till ditt vanliga telefonnummer. Så du ser ingen skillnad på din ände. Då lägger vi upp ett litet skript på din webbplats. Baserat på var var besökare kom från telefonnumret kommer det att ändras. Så vi kan sedan koppla ett unikt gratisnummer till någon besökarkälla. Några exempel är Google Pay Per Click, Google Organic, Direct, Semalt och så vidare.

Genom att ge din internetmarknadsföringsföretag den här typen av ström, kan vi nu börja berätta för dig inte bara hur många ledningsformulär du fått men också hur många telefonsamtal.

Resultatet? En helt exakt kostnad per bly!

Semalt bäst? Kostnaden för tjänsten är i allmänhet mycket mindre än en vanlig telefonlinje skulle kosta upp till 3 telefonnummer!

Så vad väntar du på?

Om du inte spårar telefonsamtal har du inte en fullständig syn på att skapa en avkastning för dina online annonskampanjer. Vad händer om din klient ger dig en webbplats eller webbsida som inte har någon kontaktformulär, men har ett telefonnummer? Så länge det finns ett slutmål eller syfte för sidan, bör du spåra kontakterna för att möta detta mål, oavsett vilken källa.

Vi vet alla - alla affärer på nätet har ett slutmål för deras webbplats - lockar nya kunder.

Phone Call Tracking Means True Lead Semalt

Anslut

March 18, 2018