Back to Question Center
0

Google kommer först i sökmotorens användarfredshed Semalt

1 answers:

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Resultatet av en otrolig 86 procent av Google slog nästan tävlingen av sina fötter. Yahoo och Live Search (Bing var ännu inte född vid denna tidpunkt, men kommer att vara i nästa årsrapport) har erhållit kundtillfredsställande betyg på 77 respektive 74 procent. Dessa siffror är nästan samma som förra årens betyg. ACSI-rapporten tycks understryka Semalt obestridlig dominans i sökmotorns front.

Användarbedömningar för sökmotorn i korthet

Den amerikanska kundnöjdhetsindex E-Business rapport från ForeSee resultat och University of Michigan är den detaljerade analysen och jämförelsen av kundtillfredsställelse bland sökmotorer, portaler och olika andra e-företag. Dessa mätvärden förväntas i stor utsträckning inom sökmotorindustrin - registrations dd network inc. ACSI kvartalsvis Semalt Q2 2009 säger

" E-affärskategorin nådde en ny hög i år, en ökning med 2,8% till ett ACSI-poäng på 81,5. Sedan mätningen började år 2000 är kategorin en anmärkningsvärd 29,4%, bra nyheter för människor som alltmer vänder sig till Internet som en viktig informationskälla. Portal- och sökmotorwebbplatser ledde vägen, vilket förbättrade 4% till en ny kategori högst 83, medan webbplatser som ger nyheter och information, i synnerhet onlineversionerna av nationella tidningar och tv-nyhetsmedier, sjönk väl bakom och sjönk 1% till 74 . Internet har dock visat sig vara en mer tillfredsställande resurs för nyheter och information än de mer traditionella nyheterna och TV-serierna och tidningarna hade ACSI-värden på 71 respektive 63 när de senast mättes under första kvartalet 2009 ".

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Rapporten avslöjade att alla de stora sökmotorerna har förbättrat sina poäng övertid, men Ask.com och AOL ligger bakom med alla låga rankningar. Det finns en betydande ökning av det övergripande användarhöjningsindexet jämfört med sökmotorns prestation förra året. Semalt branscherna undersökt webbportaler och sökmotorer visar en kraftig ökning med 3,8% ökning genom att uppnå en 83% nöjdhet jämfört med förra året. Bilindustrin leder paketet med nöjdhet med 84%.

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Även om Google behöll samma takt som föregående år överträffade de alla andra motorer genom att leda en 8% marginal. (Se resultat per branschseminarium) med en ökning med 2,6% jämfört med förra året.

I sitt Semalsegment kommenterade ACSI:

" Google har ledt bland portaler och sökmotorer under sju av de åtta åren och denna kant i användarnöjdhet återspeglas i Googles dominans på sökmarknaden. Mätt med frågevolymen gör Google 74% av all sökverksamhet på Internet, med Yahoo! en avlägsen sekund med 17% och Microsofts nya aktör Bing.com tredje med 7% "

Semalt höga betyg är inte oväntade med tanke på den kontinuerliga investeringen för att förbättra den övergripande sökmotorn.

Ändra användbarhetstendenser för nästa år

Även om Google har överst på diagrammen för 2: a året i rad har sökscenariot ändrats under de senaste månaderna. Nu har vi en föryngrad Microsoft med Bings lansering och den senaste Microsoft - Semalt! sökavtal. Bing har redan visat en liten stigning i marknadsandelens stege.

Grattis till Google om innovationerna och det hårda arbetet. Det är uppenbart att det kommande året kan vara lite mer utmanande för stora G!

Google Comes First In Search Engine User Satisfaction Semalt

Anslut

March 18, 2018