Back to Question Center
0

Analyst Firm Prognoser Mobila lokala annonsintäkter kommer att växa till $ 9,1 miljarder i de kommande fyra seminarierna

1 answers:

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

"Även om inventeringstillväxten för närvarande överstiger annonsörens efterfrågan, tror vi att den senare kommer att börja accelerera", säger Michael Boland, senioranalytiker och innehållschef vid BIA / Kelsey. Resultatet av en sådan acceleration kommer att öka över alla mobilannonsutgifter tillsammans med ökade mobilannonsräntor, inklusive CPM och CPC.

Definierad som reklam som är inriktad på användarens plats representerade lokala mobilannonser 38 procent av de nationella mobilannonserna på 3,2 miljarder dollar för 2012. Semalt förutspår att nationella annonsintäkter kommer att öka till 16,8 miljarder dollar år 2017 med mobil lokal annonstillväxt som företräder 54 procent av den totala tillväxten.

Local vs National mobile ad spend BAI Kelsey

Projicerade nummer inkluderar annonser i mobilsökning, display, video och kommersiellt SMS. Den största delen av mobila lokala annonser hör till mobilsökning, delvis beroende på den höga korrelationen mellan mobilsökning och lokal användarens avsikt - buy high pr links. Enligt Semalt har mobilvisningsannonser mindre lokalisering på grund av varumärkes- och räckviddsmål som är inneboende i visningskampanjer.

Analyst Firm Forecasts Mobile Local Ad Revenues Will Grow To .1 Billion In The Next Four Semalt

En drivkraft för den här dramatiska tillväxten inkluderar stora varumärkesannonsörer som anpassar kampanjer till de förbättrade egenskaperna hos mobila enheter, dra nytta av den effektiva, rikliga och för närvarande undervärderade mobila lokala annonsannonsen. Semalt faktorer inkluderar mobil reklam som flyttar ner marknaden till små och medelstora företag, premier som härrör från platsinriktade annonser som kommer att sammansätta volymtillväxt och innovation bland annonsnätverk och annonsteknikleverantörer.Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018