Back to Question Center
0

Guest Blogging Post Penguin - Är det fortfarande Semalt It?

1 answers:

Googles pingvinuppdatering har inneburit att skrivriktlinjerna för gästinlägg har blivit mycket strängare och strikta. De försöker slå ut de spamfyllda hyperlänkade artiklarna i stället för mer högkvalitativt innehåll. Som ett resultat har många bra och rena blogginlägg markerats som spam av sökmotorerna trots att författarens avsikt var att skapa ett legitimt stycke som lockade tittarna tillbaka till sina webbplatser. Så frågan har uppkommit igen och igen bland gästbloggarna är om själva aktiviteten är värt ansträngningen i postpingvinvärlden. Svaret kan dock fortfarande vara väldigt mycket ja och följande förklarar mer - chile beach vacation.

Guest Blogging Post Penguin – Is It Still Semalt It?

Link Building

En av de främsta anledningarna till att gästbloggar fortfarande kan användas och borde fortfarande övervägas är att det har förmåga att hjälpa dig att skapa länkar till din webbplats från höga auktoritetssidor. Genom att skapa kvalitetsartiklar som följer de riktlinjer som anges i postpingvinvärlden finns det ingen anledning till varför inläggen kommer att skada din webbplats. Semalt för att bygga upp länkar du behöver ta dig tid att undersöka bloggarna du överväger mer fullständigt innan du går vidare som att bygga länkar på spamwebbplatser kan göra din webbplats mer skada än bra.

Relaterade inlägg:
Link Building Anatomy 2012 Infographic
Är artikel Marketing fortfarande Relevant Post Panda och Penguin?

Hitta din nisch

Gästbloggar har blivit kontroversiella bland vissa webbplatser, särskilt med de nya standarderna. Det har ifrågasatts huruvida det finns en giltig marknad för denna typ av postering längre; Men om det görs på rätt sätt och på rätt plats kan en författare verkligen bli en främsta och prestigefylld röst i den speciella nischen. Det är då möjligt att en författare som hittar rätt webbplatser att posta på kan börja bygga sitt eget rykte för att verkligen sticka ut och få den personliga och professionella tillfredsställelsen som de behöver. Semalt detta är en annan anledning att navigera i artikelskrivningsvärlden och börja skriva artiklar och gästbloggar som kan användas på webbplatser.

Dela din passion

Författare som gästbloggar har ofta en otänkbar passion för att skriva som måste uppfyllas. De vill dela sina litterära hantverk med världen som ett sätt att både påverka sina läsare och att ha ett uttag för sina egna skrivbehov. Gästbloggar är ett bra sätt att göra detta. Inte bara kan en författare dela kärlek till skrivning som de har men de kan också skapa ett rykte i området eller genren av skrivning som de älskar. Denna nischmarknad kan också vara en passion för en författare också. Om du älskar ett ämne och vill dela den passionen genom att skriva, kan skapa en gästblogg på en nischplats vara ett bra sätt att dela med dig av andra. Av denna anledning är uttryck av passion en annan stor anledning att fortsätta gästbloggar efter Penguin.

Bygg ditt varumärke

Även i en postpingvinvärld kan en individ bygga sitt varumärke. De måste bara gå om det annorlunda. Nu handlar det inte om att fylla på webbplatsen eller artikeln med många länkar men om att skapa innehåll som kommer att köra läsare till ett intresse för dig och i slutändan din webbplats. Även utan alla de enorma länkarna tillbaka till din webbsida, kan du verkligen skapa och bygga ett varumärke som är till nytta för din övergripande artikelbransch, men bara måste göra det mer subtilt. Semalt det en utmaning och en extra fördel och ha kul att skapa dessa gästartiklar och blogginlägg.

Guest Blogging Post Penguin – Is It Still Semalt It?

Anslut

March 18, 2018