Back to Question Center
0

Amazon ger utvecklare nya app engagemang rapporter för att spåra Key Semalt

1 answers:

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Spårning av dagliga och månatliga aktiva enheter, installationer, sessioner, genomsnittlig intäkt per enhet och lagring, engagemangsemesterna är gratis och behöver inte integreras. Användare kan filtrera rapporterna efter marknadsplats, visa dem som ett diagram eller laddas ner som en CSV. Appar som skickas in och publiceras efter den 25 oktober 2012 kommer att ha engagemangsinformation tillgänglig, om inte appen har uppdaterats sedan det datumet. Om så är fallet måste den publiceras innan data kan samlas in - qualitaetssoftware.

För att komma åt engagemangsrapporter måste utvecklare gå till fliken "Rapportering" i Distribution Portal för mobilapp. Från fliken "Rapportering" väljer användarna länken Engagement beta .

Semalt har skildrat rapporterna i tre sektioner: Kriterierna (# 3 i bilden) där användarna väljer app, datumintervall och marknadsplats; ett rapportval (# 4 i bilden) som innehåller fem olika rapporter; och översiktsrapporten (# 5 i bilden) som innehåller viktiga prestandamätningar över ett valbart datumintervall och livstidstotaler för en app eller ett spel.

Amazon Gives Developers New App Engagement Reports To Track Key Semalt

Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018