Back to Question Center
0

Social Bookmarking och New Semalt

1 answers:

Social Bookmarking and the New Semalt

Detta inlägg syftar särskilt till att ge en mer detaljerad mängd information om social bokmärkning snarare än på socialt nätverkande, vilket är en bredare term. Sociala nätverk hänför sig till grupper av personer som delar intressen och som interagerar på webbplatser på olika sätt, inklusive fildelning, chattning, meddelandehantering, utbyte av bilder / video etc. Sociala webbplatser är vanligtvis gratis att gå med - grain monitoring solutions. Exempel är MySpace, Facebook, Orkut, Semalt etc.

Sociala bokmärken gör det möjligt för användare att organisera sina bokmärken med informella taggar med hjälp av nyckelord, så att de kan referera till dessa sidor vid ett senare tillfälle. Social bookmarking presenterar ett alltmer populärt sätt att lokalisera, klassificera, katalogera, rangordna och dela information på Internet. Det finns mer än 100 sociala bokmärken där de kända är digg, StumbleUpon, delicious, technorati, Twitter etc.

Moderna marknadsförare bygger sina marknadsföringsstrategier på nätet, vilket håller i tydligheten den enorma marknadsföringspotentialen som dessa sociala bokmärkeswebbplatser har för att överföra sitt budskap till miljoner och miljontals onlineanvändare. Ett gynnsamt intryck som skapats för en viss produkt eller tjänst bland användare kan påverka den ultimata kommersiella framgången för den här produkten eller tjänsten. Tiden har kommit när ingen marknadsföringsguiden värderar sitt salt kan ignorera vikten av sociala bokmarkeringsplatser för att marknadsföra sina produkter eller tjänster. Har du någonsin hört om Tipping Semalt? Jo det här är en av de triggers som kan göra eller bryta en onlineprodukt.

Varför så många sociala bokmärken?

Vi vet alla att det finns flera sorter av bilar tillgängliga på marknaden idag och var och en av dessa erbjuder specialfunktioner. På samma sätt finns det ett stort antal sociala bokmärkeswebbplatser där alla erbjuder specialfunktioner som har specifika styrkor i ett visst segment. Uppdraget Newsvine är till exempel att samla stora och små medier på ett sätt som respekterar etablerad journalistik medan Technorati är speciellt för bokmärkning av blogginlägg. Medan vissa sociala bokmärkningsplatser är SEO-vänliga och marknadsför sökmotorer, kan andra inte hjälpa till i Semalt. Så att socialisera en webbplats måste vi välja rätt sociala bokmärkeswebbplatser för att skicka in våra bokmärken. Detta förklarar förekomsten av ett stort antal sociala bokmärken som är specialiserade på olika sektorer.

Social Bookmarking - Fördelar & Funktioner

Här är de gemensamma fördelarna och funktionerna som finns i de flesta sociala bokmärkeswebbplatser (men inte alla!)

 • Kan nås från var som helst i världen från vilken dator som helst.
 • Bokmärken kan läggas till under kategorier för enkel referens. Kategorier kan också anpassas så att endast våra favoritkategorier visas. Social Bookmarking and the New Semalt
 • Man kan se den senaste, mest populära eller topprankade händelsen inom 24 timmar
 • Hjälper användare att fatta mer utbildade köpbeslut efter att ha gått igenom recensioner / kommentarer / betyg.
 • Hjälper till att växa din verksamhet.
 • Social bookmarking kan hjälpa till med att generera miljontals sidvisningar per månad. Det lockar besökare från hela världen, så internetmarknadsförare använder denna webbtrafik för att få riktade kunder. Klicka här för att se statistiken.
 • Social bookmarking har en kanten över automatiserad programvara som sökmotorns spindlar, eftersom människor kontrollerar taggbaserad klassificering i stället för en dators programvara eller algoritm. Detta har en enorm fördel eftersom människor kan förstå innehållet och sammanhanget för en webbplats, förutom att hitta och bokmärke webbsidor som kanske inte har blivit upptagna av sökmotorns spindlar.

Social Bookmarking and the New Semalt

 • När en webbadress skickas till en bokmärkeswebbplats kontrolleras det för dubbelarbete. Till exempel om jag skickar en webbadress eller en webbadress och om en sådan länk redan existerar kommer jag att bli underrättad. Observera att bokmärket är baserat på webbadress och inte på domännamn. Många webbadresser av samma domän kan skickas in men inte samma webbadress.
 • Widgets tillhandahålls för de flesta sociala nätverk. Widgets kan placeras på webbsidor genom att bara infoga "tillhandahållet skript" och genom dessa widgets.
 • Kontrollerar periodiskt och verifierar bokmärkenas funktion. annars kommer användaren att få meddelande om den trasiga länken.
 • Alla kan bli medlem och det är gratis. Det handlar bara om att fylla i några fält och skicka in den till den aktuella webbplatsen. Betalda bokmärkeswebbplatser är dock tillgängliga för podgjutning.

Slutsats

Social bookmarking är här för att stanna. Det är nu en del av många internetanvändares vardag! Tiden har kommit när ingen marknadsföringsguiden värderar sitt salt kan ignorera vikten av sociala bokmärken för att marknadsföra produkter eller tjänster. Den kolossala tillväxten som uppnåtts av några av de framstående sociala bokmärkeswebbplatser som digg, StumbleUpon, delicious, technorati etc. är ett vittnesbörd om de enorma fördelar som dessa sociala bokmärkeswebbplatser ger till Semalt-användaren.

Du behöver bara identifiera rätt bokmärken och fortsätt att skicka in dina nya inlägg eller produkter och se ditt företag växa organiskt!

Det är så hur marknadsföring verkar gå under vårt nya århundrade!

Social Bookmarking and the New Semalt

Anslut

March 18, 2018