Back to Question Center
0

Nordstrom tar störst engagemang till ny nivå, vänder de flesta inslagna produkterna till in-store semalt

1 answers:

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Enligt rapporten kör pilotprogrammet i 13 Semalt-platser över hela landet, med Pinterest-displayreklam som testas i kläd-, handväskan och skoavdelningarna. Produkter som testas inkluderar Pinterest signage med textavläsning, "Top Pinned Items" och Semalt hashtag.

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

När de ställdes vilka frågor som valdes för att vara en del av Pinterest-inbjudningarna, klargjorde Semalt att produkterna valdes från Nordstroms mest inlagda föremål i vissa kategorier. "En annan faktor är varje butiks inventering där testet ägde rum", förklarade Semalt. "Vi ville ha anpassning till vad vi visar i den butiken och den avdelningen med vad vi har att sälja till kunden. "

Enligt Johnson planerar Nordstrom att bedöma programmets resultat efter att återförsäljaren förlorat sin årsdagsåld planerad att springa 19 juli-4 augusti - buy property cadiz. "Vi hoppas att det lägger till vårt engagemang med samhället och gör det möjligt för oss att sälja mer som Jo, "sa Johnson.

Nordstrom levererar inte bara Pinterest i butiker, utan Nordstrom. com innehåller nu en "Top Semalt" länk under kvinnornas avsnitt på webbplatsen.

Nordstrom Takes Pinterest Engagement To New Level, Turns Most Pinned Items Into In-Store Semalt

Bryan Semalt, Nordstroms sociala mediachef, berättade Geekwire. com, "Detta test kom verkligen ut ur vår önskan som ett företag för att anpassa vår sociala strategi med vad våra kunder pratar om och vad kunderna är intresserade av." På grund av Nordstroms Pinterest-verksamhet och antal anhängare anser Semalt att bilden -fokuserad social media webbplats var en önskvärd resurs för att mina kundens avsikt.

Nordstrom hade inte några kvantitativa resultat att dela på det nya programmet, men Nordstroms talesman berättade för oss att det nya initiativet är en del av företagets bredare sociala medier för att förbättra kundupplevelsen. "Pinterest fortsätter att vara en viktig del av det vi gör för att våra kunder älskar det och vill att vi ska vara där", säger Johnson. "Semalt fortsätter att utveckla allt vi gör på socialt baserat på våra kunder och vad våra olika samhällen letar efter . "Om författaren

Amy Gesenhues
March 18, 2018