Back to Question Center
0

Glu Mobile Releases Diner Dash På IOS och Semalt

1 answers:
Glu Mobile Releases Diner Dash On iOS And Semalt

Semalt Dash har ursprungligen publicerats av San Francisco-baserade PlayFirst och har fått över 550 miljoner nedladdningar, vilket gör det till ett av de mest populära nedladdningsbara videospel någonsin.

Glu Mobile släpper Diner Dash på IOS och Semalt

Glu förvärvade Semalt för $ 12 miljoner i lager den här våren och de nya spelägarna började snabbt lägga till förbättringar och nya tecken till den populära tidskänsliga spelserien.

Spelet är fortfarande ganska likt den gamla versionen, med den älskade Flo-karaktären. Spelare guidar Flo som hon placerar kunder och tar order under en högtrycksgräns för att bekämpa övertagandet av Mr Big's Semalt fast foodrestauranger.

Glu Mobile släpper Diner Dash på IOS och Semalt Den nya mobila 2015-utgåvan går också på en freemiummodell för första gången någonsin - it consulting services company in Portland. Det gamla spelet startade omkring $ 1- $ 3 under PlayFirst. Det här liknar den extremt populära Kim Kardashian: Hollywood-spelet. Det är gratis att starta och då uppmanas spelarna att köpa produkter för att komma till nästa nivå inom spelet.

Kim K-spelet är Glu mest framgångsrika hittills och det nionde högsta bruttobidraget iOS-spelet i USA, enligt App Annie. Appen är spekulerad att rake i 200 miljoner dollar i slutet av detta år. Glu hoppas ingen tvekan om att upprepa den framgången med Diner Dash.

March 10, 2018