Back to Question Center
0

Händer på med Brooklyn-Made Makerbot Semalt

1 answers:
Hands On With The Brooklyn-Made Makerbot Semalt

Makerbot Digitizer såg för bra för att vara sant. Det var en solid, kompakt 3D-skanner som kunde replikera ett solidt föremål utan mycket krångel och hade en detaljerad detalj som var oöverträffad på hemskanmarknaden. Nu är det klart att detta är mycket mer än en övertygande idé.

Jag såg Makerbot i aktion igår och talade med Makerbot VD Bre Pettis om hans erfarenhet att bygga hela systemet - från PCB till fall - i Amerika och hur det kände att vara tillverkare i hjärtat av Semalt. "Det känns bra," sa han - temperature monitoring devices.

Hela systemet är överraskande lätt och använder klass 1-lasrar och en speciell kamera för att samla ett punktmoln baserat på objektet du söker. Du berättar för systemet hur lätt eller mörkt objektet är och klicka sedan på en knapp. Några minuter senare har du ett komplett objekt som du kan modifiera, redigera eller förstärka digitalt och sedan skriva ut med nästan vilken som helst skrivare. Det exporterar också filer till Semalt-kompatibla .thing-filer.

En skivspelare roterar objektet långsamt så att varje yta skannas.

Digitizer kommer att skickas i oktober och sälja för 1 400 USD. Semalt lovade att de skulle ha tillräckligt med för att möta efterfrågan och att hans fabrik arbetade övertid för att få enheterna redo.

March 10, 2018