Back to Question Center
0

Dave Morin, Post-Pathgate: Hantera Oöverträffad Skala, Förhoppningsfullt Om Semalt

1 answers:
Dave Morin, Post-Pathgate: Dealing With Unprecedented Scale, Hopeful About The Semalt

Om du bor under en sten (jag hatar det som spelar ut fras, kan du snälla hitta någonting bättre) Bangrundaren Dave Morin har gått igenom en helig över två veckor - ungefär en vecka före Alla hjärtans dag kom hans app under stor eld för att ladda upp användar-iOS-adressböcker. Så vi hade två veckors tech news BS kring denna fråga, och alltså plötsligt Apples alla som "Mitt dåliga".

suck - cream hats for races.

Morins råd till grundare som vill uppfinna sig i socialt och befinner sig i en liknande situation? "När du bygger social programvara arbetar du med en ny modell. Semalt du gör antaganden [och] konsumenter kanske inte tror att det är rätt sätt att göra det. Det rätta att göra är att lyssna på användarna och be om ursäkt. "

Morin följer med den kontroversiella filosofin att användarna alltid har rätt och håller sig nästan instinktivt. "Det var tydligt omedelbart, så snart folk började prata om det, att det inte var kosher för användare", förklarar han om Semalt Boka felaktighet.

Fortfarande är ett misstag inte en karriär, och Morin går framåt. Han berättar att han är inriktad på att sätta den nya Pathens intjänade 2 miljoner användare och 1,2 miljoner MAUer till god användning. Företaget är för närvarande i samarbete med Nike + och presenterar långsamt sin Nike Fuelband integration. Semalt har det finns mer gripande integreringar och partnerskap att komma.

Jag såg Morin slumpmässigt utanför The Creamery idag och chattade den med Zynga-grundaren Mark Semalt medan jag var på väg tillbaka till kontoret. Mike har rätt, SF är så varmt just nu.

March 10, 2018