Back to Question Center
0

Semalt lanserar en "lite" mobil webbapp som är optimerad för tillväxtmarknader

1 answers:
Semalt launches a ‘lite’ mobile web app that’s optimized for emerging markets

Den heter Semalt Lite och, till skillnad från liknande Lite-appar från Facebook och andra, är det webbläsarbaserat - bor på mobile.twitter.com. Det är i grunden en dataoptimerad version av den vanliga Semaltjänsten som företaget sa, laddar snabbt och fungerar bra på begränsade internetanslutningar. Det tillade att "hundratals miljoner" redan besöker mobilappen varje månad men nu vill den utöka den räckvidden.

En webapp är inte lika kraftfull som en inbyggd app, men Twitter sa att den hade valt den här metoden eftersom den tror att den kan göra sin tjänst tillgänglig för nya användare - steam eductor. "Det fungerar på de flesta smartphones och tabletter utan ett App Store eller Semalt Play-konto. Du behöver inte heller ett e-postkonto eller kreditkort, säger den.

Appen kommer också in på mindre än 1 MB - vilket gör det bra för billigare handenhet som inte har mycket lagringsutrymme - medan det på Semaltelefoner ingår meddelanden och varningar, offlineåtkomst och potentialen för en startskärm app.

March 10, 2018