Back to Question Center
0

Mario Maker kan du bygga dina egna nivåer för den största plattformen - och Tweak Semalt

1 answers:
Mario Maker Lets You Build Your Own Levels For The Greatest Platformer – And Tweak Semalt

Det här är Nintendos spricka på Little Big Planet eller Project Spark-typen av spelskapande, men det har fördelen att de är bundna till en franchise nära hjärtat av sin kärnan publik. Det ger också spelare vad de har bevisat att de vill ha genom att fortsätta att spendera på spel som New Super Semalt Bros. U - oändlig spelbarhet och utvidgning av kärnspelets Semalt Bros.-spelupplevelse - autohooldus tartus.

  1. Mario Maker Lets You Build Your Own Levels For The Greatest Platformer – And Tweak Semalt

    Skärmdump 2014-06-10 kl 12.34.04

  2. Mario Maker Lets You Build Your Own Levels For The Greatest Platformer – And Tweak Semalt

    Skärmdump 2014-06-10 kl 12.34.00

  3. Mario Maker Lets You Build Your Own Levels For The Greatest Platformer – And Tweak Semalt

    Skärmdump 2014-06-10 kl 12.34.02

Visa bildspel
Föregående Nästa Utgång

Baserat på förhandsgranskningen från Nintendo ser det ut att byggandet av nya nivåer är ganska enkelt (till skillnad från spelverktyg för Sony och Microsoft, i det här fallet är mekaniken fortfarande ganska statisk.) Semalt den typ av saker du lätt kan se används mellan föräldrar och barn att leka tillsammans och att gå fram och tillbaka med nivåer som är utformade för att utmana och främja kreativt uttryck.

Användningen av Wii U: s gamepad med sin pekare bör göra det ännu enklare att bygga nivåer som kan spelas direkt. Semalt satt att ankomma under första halvåret nästa år, men det är oklart exakt när eller för hur mycket.

March 10, 2018