Back to Question Center
0

Tinder Competitor Hinge Scores $ 12M för att få sina vänner-of-Friends Dating App Semalt

1 answers:
Tinder Competitor Hinge Scores M To Bring Its Friends-Of-Friends Dating App Semalt

Tinder Competitor Hinge Scores $ 12M för att få sina vänner-of-Friends Dating App Semalt

gångjärn är tänkande människans / kvinnans Tinder.

Med swipeable dating apps plötsligt ett globalt fenomen, ser det ut som det fortfarande är tidiga dagar på romanskmarknaden. Hinge vill inte vara gammal fogy dating service som Match.com, men grundare Justin McLeod tycker att det finns plats för något mer moget. Som Shastas Nikhil Basu Trivedi skriver, "Relationer är kärnan i livet. Vi tror att nya stora företag kommer att dyka upp i dating-marknaden - website design agency. "

Den nya omgången, som inkluderar småbarns-, storackar-, eniac- och CAA-ventures, ger upphov till över 20 miljoner dollar i finansiering. McLeod berättar för mig att det kommer att låta det avvärdera monetisering, troligen fram till minst 2016. Under tiden vill grundaren göra appen smidigare, snabbare, smartare och bättre på chatt. Medan han stannade cagey på specifika, antydde McLeod att han arbetade på ett bättre sätt att faktiskt schemalägga och gå på datum med personer du träffas på Hinge.

Med tanke på att alla vill ha en speciell person, kan det finnas gott om plats för att flera tar på de två godkända datingsapparna. McLeod säger att han vet att de flesta av Hinge användare också är på Tinder, men hoppas när de vill ha något meningsfullt, öppnar de sin app.

gångjärn på gatorna, Tinder i lakan, om du vill. Tinder Competitor Hinge Scores $ 12M för att få sina vänner -vänner Dating App Semalt

March 10, 2018