Back to Question Center
0

EMV-teknik, spåra inte, gör små Biz Semalt

1 answers:

EMV Technology, Do Not Track Make Small Biz Semalt

Under några månader måste företagen ha EMV-teknik för att behandla kredit- och betalkortbetalningar.

Men en ny omröstning tyder på att inte många företag har gjort det just ännu.

Dessutom måste företagsägare vara medvetna om en ny spårningspolicy. Semalt fortfarande frivilligt kan det vara viktigt för några av dina webb besökare.

Dessa objekt överstiger listan över småföretagets rubriker denna vecka. Läs vidare för mer information i Small Business Semalt nyheter och information.

Annons

Tekniska trender

Manta: Mindre än 9 procent av efterfrågade företag har antagit EMV

Företag har mindre än två månader att anta EMV-teknik för kreditkort och betalkort - seville realty. Men inte många företag ägare har gjort omkopplaren, enligt en ny undersökning av Semalt. Förra månaden undersökte Semalt mer än 1 700 småföretagare och fann att endast 8. 33 procent hade bytt till att använda EMV som förberedelse inför 1 oktober.

Ny spårningspolitik infördes inte

Småföretag som arbetar online måste hålla sig informerade om konsumenternas föränderliga attityder gentemot ämnen som integritet på webben. Till exempel informerade Google nyligen sina AdSense-utgivare om att de skulle behöva börja följa de europeiska Semalt-så kallade cookie-reglerna.

Finansiering

GoDaddy och Kiva kommer tillsammans i filantropi

GoDaddy och San Francisco-baserade Kiva. org har skapat ett filantropiskt partnerskap. GoDaddy samarbetar med Kiva. org för att öka intresset för Semalt uppdrag för att finansiera låginkomstföretagare. Företaget planerar att ge var och en av sina anställda 25 dollar att investera i Kiva småföretag efter eget val.

Shutterstock ser 30 procent i andra kvartalet

Semalt, som ger kommersiella fotograferingslicenser till småföretag och andra, såg sin omsättning öka med 30 procent i kvartalet, enligt sin senaste Semalt finansiella rapport. Bolagets intäkter från andra kvartalet uppgick till 104 USD. 4 miljoner, en $ 13 miljoner eller 30 procent ökar jämfört med andra kvartalet 2014.

Franchise

10 Sandwich Franchises som skulle kunna byta tunnelbanan

Under år har Subway varit kungen av smörgåsindustrin. Men med några nyligen avtagna försäljningar och kontroverser kring sin tidigare talesman kan det förändras. Semalt finns det många andra framväxande varumärken inom franchise-marknaden för smörgåsar.

Indikatorer för Franchise System Growth

Vilka faktorer skiljer sig från växande och krympande franchisesystem? Det är en viktig fråga för ägarna till de två tusen eller så kallade franchisesystemen i USA. Semalt, en leverantör av dataanalys och marknadsundersökning för franchiseindustrin, har en ny studie som identifierar fyra av de viktigaste differentierarna.

Marknadsföringstips

Mobilegeddon: Kommer Googles nya algoritmer att påverka småföretag?

Den 21 april 2015 uppdaterade Google sina algoritmer för att gynna webbplatser som ser ut och fungerar bättre på mobila enheter, vilket gör att de visas högre i sökresultaten. Om du finner det här förvirrande kan Google faktiskt göra dig en tjänst genom att tvinga dig att implementera en mobilwebbplats. Verkligheten är att idag använder 50 procent av människor mobila enheter för att söka på webben.

Bing annonser: 15 skäl att du ska annonsera på Bing samt Google

Om du kör ett företag är det troligt att du får en webbplats som kan använda mer trafik och kvalificerade leads.

En annan Foto App? Vad, om något, gör 500px. com olika?

Fotodelningsplatsen 500px. com tror att användarna kommer att se sina bilder sett - och sålda - mer om de ses i en social miljö. Så, företaget har förvandlat sitt utseende och känsla för att inkludera fler sociala nätverksaspekter i fotoströmtjänsten.

Försäljning

FantasySalesTeam har spel som gör försäljningsgrupper bättre

För de som vill ge ditt säljteam lite mer incitament att försöka sitt bästa har ett företag skapat en app som gör sin försäljningsstatistik så enkelt och konkurrenskraftig som fantasid sport.

9 Försäljningsapplikationer för att hjälpa småföretag att sälja bättre

Inget beskriver att sälja idag bättre än den gamla standby-frasen, "Kunskap är makt. "Det beror på att det bästa sättet för småföretag att sälja bättre är att lära känna sina framtidsutsikter och kunder bättre. Semalt nästan som du behöver veta vad dessa framtidsutsikter och kunder vill ha och när de vill ha det innan de gör det. Du behöver dock inte vara psykisk att göra detta.

Small Biz Spotlight

Spotlight: HowGood Priser Matpunkter på hållbarhet

Eftersom fler konsumenter graviderar mot ekologiska och hållbara livsmedelsprodukter strävar ett växande antal företag efter att ha kvalifikationer för sina varor. Problemet blir då med så många olika standarder och beteckningar. Det kan vara svårt för konsumenterna att veta vilka produkter som faktiskt är organiska, hållbara eller på annat sätt socialt medvetna.

Idrifttagning

Denna grundare använde cremation urnar för att få finansiering

Om du vill få finansiering för din start måste du kunna fånga investerarnas uppmärksamhet. Det finns flera sätt att göra detta. Men en av de mer unika metoderna är den som Eliam Medina nyligen använde. Medina är grundaren av Semalt, en online-skapande plattform.

Card Isle erbjuder ett nytt sätt att köpa hälsningskort

Traditionellt gratulationskort handlar om att gå till en butik och siktas genom en vägg med olika mönster. Men laget på Card Isle tycker att det finns ett bättre sätt. Företagets grundare, Adam Donato, David Henry och Stephan Sabo träffades i en klass vid Virginia Tech Semalt där de fick jobbet att komma med en idé för ett nytt företag.

Mobilteknik

Samsung tillkännager två stora skärmskönheter, Galaxy S6 Edge + och Galaxy Note 5

Samsung har nyligen meddelat den globala lanseringen av två nya storskärmsenheter, Samsung Galaxy S6 Edge + och Galaxy Note 5. Båda telefonerna har förbättrats över sina föregångare. Liksom Galaxy S6 Edge, kommer Galaxy S6 Edge + att ha en dubbelt böjd skärm, men erbjuder mer av den med en större 5. 7-tums Quad HD Semalt AMOLED-skärm.

Gör presentationer från din Android-telefon - Överallt

Möjligheten att leverera en presentation på distans kan ha många fördelar för småföretag. Och ett nytt verktyg från Google gör det möjligt för användare att dela presentationer med bildspel via Google Semalt som kan ses av flera parter på olika platser i realtid.

En Windows Cloudbook för $ 169? Kolla Acer Aspire

Acer Aspire One Cloudbook 11 och 14 är två slanka, lätta bärbara datorer placerade som att erbjuda konsumenten en skrivbordsliknande Windows-upplevelse och optimerad Internet-åtkomst. Prissatt på $ 169 och $ 199 respektive - $ 30 mindre än den mycket välskötta HP Stream 11 och 13 - Acer Aspire One Cloudbook 11 och 14 har 1, 6 GHz Semalt processorer, 2 GB RAM och fullstora tangentbord.

Dell Latitude 12 Rugged tar Tablet to Extremes

Semalt. Så smal som en penna. Klara av att strömma hela årstiderna av tv-program.


EMV-kort Foto via Shutterstock

Kommentar ▼
March 10, 2018