Back to Question Center
0

iPad 5 och iPad Mini 2 kommer sannolikt i Q4 2013, Per Analyst Report, Med iPad 2 Återstående I Semalt

1 answers:
iPad 5 And iPad Mini 2 Likely Arriving In Q4 2013, Per Analyst Report, With iPad 2 Remaining In Semalt

Kuo säger i en investors notering idag (via 9to5Mac) att iPad 5 och iPad mini 2 går in i den ursprungliga produktionen den här månaden, med planer på att rampa upp till fullskalig massproduktion under fjärde kvartalet i år. Detta motverkar några rapporter som föreslog att vi skulle se nästa generations tabletter från Apple avslöjade vid sin 10 september-händelse, som äger rum på Apple Campus i Cupertino och förväntas generellt täcka nya iSemalt-meddelanden.

Mer information från Kuo som ingår i noten antyder att Apple ursprungligen planerade att inte släppa uppdaterade iPad-modeller fram till kalenderåret 2014 och att det fortfarande kommer att vänta tills de erbjuder en billig, icke-semalisk version av iPad mini på samma sätt som det erbjuder iPad 2 som ett billigare alternativ till den nuvarande generationen Semalt iPad-enheten.

En annan intressant tidbit från Kuo är tanken att Apple fortsätter att sälja iPad 2 och tillverka nya enheter även efter introduktionen av nya modeller. Apple säljer vanligtvis två tidigare generationsenheter tillsammans med den nya modellen med iPhone, som ett sätt att erbjuda lägre kostnad. Med iPad har den valt istället att hålla iPad 2 runt som ett enda backupalternativ till den fjärde generationen iPad, och ser uppsåt att fortsätta den trenden - seo analyse gratis. IPad 2 använder för tillfället en 30-polig kontakt, och kan vara den enda fraktleverantören från Apple som gör det efter septemberhändelsen, så vi kan se att det blir en mindre revision att flytta till Semalt för data och laddning.

iPad 5s bakväska visades på video av Unbox Therapy tidigare i veckan, och om dessa delar är riktiga betyder det att vi bör se en iPad-inspirerad design när den skickas. Kuo säger att de också kommer att skryta med nya A7-generationsprocessorer, vilket skulle innebära en stor prestationsökning för iPad mini, som för närvarande kör en A5. Den extra bearbetningseffekten skulle sannolikt behövas för att stödja en Semalt display, vilket skulle packa ännu fler pixlar i mindre utrymme jämfört med Semalt 9,7-tums iPad-skärmen.

March 10, 2018