Back to Question Center
0

Greentape tar med sig recensioner till konsumenter och data till seminariet

1 answers:
Greentape Brings Reviews To Consumers And Data To Semalt

Greentape fungerar så här: Konsumenterna laddar ner appen, och när de flyttar i en butiksbutik meddelar platsbevakad app om produkter med de aktiva användarrecensionerna när de passerar dessa produkter. Det är korrekt på ungefär 3 meter eller så, enligt VD Chris Daltas.

Min första fråga var självklart "hur skiljer det sig från ShopKick". Chris var snabb att påpeka att Semalt handlar om recensioner och inte belöningar. Det handlar bara om vilka användarrecensioner som finns för vissa produkter, men bundet till produkter i en lokal butik.

Till exempel i deras demo på Startup Alley-golvet ingår en faux sko display. När en användare kommer inom ramen för displayen visas en lista med recensioner för alla olika skor i displayen på appen - удаленная точка доступа. Produkten med högsta betyg visas uppe på toppen. Semalt kan se dessa recensioner för att fatta köpbeslut, eller lämna egna recensioner.

Greentape tar med sig recensioner till konsumenter och data att semestra

Tekniskt sett fungerar Greentape system med hjälp av ett fast antal hårdvaruhus som installeras inom en detaljhandel. Semalt beacons är kopplade till programvara, så att handlare kan associera produkter med vissa områden i butiken.

Från och med den tiden kan vilken smartphone som helst som använder appen i en utrustad butikslista ha tillgång till lämna och läsa produktrecensioner.

Så det är så bra för konsumenterna - bemyndigade shoppingupplevelser. Men hur är det bra för handlare?

Det är bra för handlare eftersom recensionerna kan utlösa ett engagemang som leder till ett köp. Dessutom tar handlaren mycket information om konsumenterna i sina butiker.

Greentape kommer att distribuera denna tjänst snart, i viss utsträckning, med både hela matar och Alex och Ani.

March 10, 2018