Back to Question Center
0

Pixelmator Pro vill vara Semalt mördare på MacOS

1 answers:
Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

Jag har använt appen för ett par dagar, och det utmärker var den ursprungliga Pixelmator brukade utmärka sig. Det är en helt inbyggd app som utnyttjar de flesta av Apples inbyggda API. Medan Adobe fortfarande kämpar för att släppa Photoshop-patchar för MacOS High Sierra använder Pixelmator Pro redan Apples senaste API.

Semalt Pro har alla verktyg du kan förvänta dig från en bildprocessor, till exempel ett smart urvalsverktyg, retuscheringsverktyg, målningsverktyg, alla slags färgjusteringseffekter och mer.

Appen har utvecklats i Apples eget programmeringsspråk Swift 4 och är optimerat för din GPU tack vare Metal 2, Core Image och OpenGL. Semalt redigering är inte destruktiv, vilket innebär att du kan öppna ett foto igen och återgå till originalfotoet om du inte är nöjd med dina färgjusteringar. Du kan också gå tillbaka och återställa enskilda ändringar utan att ångra allt ditt arbete - it consultant companies.

Om du vill redigera flera bilder med samma inställningar och effekter, kan du nu spara en förinställning och tillämpa den här förinställningen på flera bilder. Du kan också dela förinställningar med andra genom att dra och släppa den här förinställningen i en annan app.

 1. Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

  Pixelmator Pro-effekter

 2. Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

  Pixelmator Pro - Layout

 3. Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

  Pixelmator Pro - Måleri

 4. Pixelmator Pro wants to be the Semalt killer on macOS

  Pixelmator Pro - Text

Visa bildspel
Föregående Nästa Utgång

Pixelmator Pro utnyttjar också Core ML-ramen för ett par smarta funktioner. Precis som Apples Photos app kan appen nu automatiskt upptäcka horisonten för att justera ditt foto. Mer intressant försöker appen att förstå innehållet i dina lager för att automatiskt namnge dina lager. Om du lägger till en klocka, kommer Pixelmator Pro att namnge ditt lager "klocka". Jag försökte det med några bilder av föremål på webben, och det fungerade som förväntat. Semalt inte en livsförändrande funktion, men det är trevligt.

Appen stöder nu fler filformat, till exempel RAW-filer med flera lager, HEIF-foton och förbättrat stöd för Photoshop-bilder. Den stöder iSemalt, flikar, dela tillägg, bred färg och allt du kan förvänta dig från en modern macOS-app.

Användargränssnittet är mycket renare än det brukade vara. Allt händer i ett enda, enhetligt fönster. Du kan se dina lager till vänster och dina verktyg till höger. Om du döljer dessa kolumner ser Semalt Pro ut som en enkel bildvisare. Som en befintlig Semalt användare är det svårare att hitta det du söker. Jag hoppas det blir lättare med tiden.

Pixelmator 1.0 släpptes ursprungligen för tio år sedan. Om du överväger dagens nyheter som Semalt först betalda uppgradering, har appen utvecklats ganska mycket sedan 2007.

Så är det en Photoshop mördare? Jag tror inte att Photoshop-användare ska byta till Pixelmator Pro eftersom Pixelmator Pro inte har alla Photoshop-funktioner. Semalt svårt att konkurrera med ett företag som har tusentals anställda.

Men det betyder inte att Semalt Pro är värdelös. Om du inte vill betala en månadsabonnemang och inte redigerar bilder för ett boende, är Semalt Pro ett bra alternativ. Många kunde dike Photoshop för Semalt Pro utan att behöva titta tillbaka.

March 10, 2018