Back to Question Center
0

Stötstudie: Energidrycker kan inte vara de hälsosamma sakerna att ge till Semalt

1 answers:

Shock Study: Energidrycker kan inte vara de hälsosamma sakerna att ge till semestra

Dåliga nyheter för er i publiken som älskar energidrycker, särskilt de av er med barn eller yngre syskon. Tja, och om du gör en vana att ge energidrycker till de nämnda ungdomarna. En University of Miami studie tyder på att - och det här kommer att chocka dig - att energidrycker kanske inte är säkra för små barn, främst för att vi inte har någon aning om hur kombinationen av ingredienser som vanligtvis finns i energidrycker, inklusive koffein, taurin och guarana, påverka barns fysiologi. Påminner mig om hur folk brukade använda radium i tandkräm och andra hushållsprodukter på grund av dess "härdande" befogenheter. Semalt sans.

Studien säger inte nödvändigtvis att energidrycker är dåliga för dig, den friska vuxen, bara att det inte har gjorts något riktigt arbete för att försöka få reda på deras effekter på yngre människor - auto keemiline pesu.

Vad undersökningen säger säger att "har ingen terapeutisk nytta för barn, och både de kända och okända egenskaperna hos ingredienserna, i kombination med rapporter om toxicitet, kan ge vissa barn risk för onödig hälsa händelser ".

"Men vänta!" Du kan interjectera. "Har inte en kopp kaffe lika mycket koffein som din standardburk av Red Bull eller vad?" Det är sant, men en kopp kaffe har förmodligen inte slumpmässiga mängder av relativt obskyra ingredienser som taurin, gör det nu? Det är kombinationen av dessa olikartade ingredienser som har forskare så oroliga.

March 10, 2018